Японія шокує: 3 способи боротьби із самотністю

Світ навиворіт. Україна

Дмитро Комаров продовжує відкривати українцям японський світ

Поділитися:

Нація комп’ютерних геніїв, працелюбів та самітників - японці вже встигли здивувати своїм менталітетом. Боротьба японців із самотністю виражається у різноманітних способах - від жалісливих та милих до страшних і болючих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віртуальні шлюби та силіконові гареми: Як японці рятуються від самотності

1. Домашні улюбленці. У Японії існує чимало закладів, де продаються грайливі звірята. Їх можна взяти на прокат на один або декілька днів і весело провести час разом. Дмитро Комаров вирішив взяти собі маленького собаку і назвав її Хаті.

Собаки рятують від самотності багатьох японців. Статистика показує, що кожен дванадцятий заводить собі такого друга.

Прогулюючись із Хаті, ведучий зустріч господаря велетенської черепахи. Вони з господарем разом вже 21 рік. Черепаха важить близько 75 кг.

2. Кімнати відпочинку - місця, створені виключно для японців. Іноземців не прийнято туди впускати, проте Дмитрові вдалося потрапити в одне з таких місць. Звичайні чоловіки, яким не вистачає жіночого тепла приходять у кімнати для відпочинку і насолоджуються присутністю молодих дівчат.

Такі місця у Японії є надзвичайно поширеними. Тут можна лише полежати поруч із дівчиною та за бажанням поспілкуватися із нею.

У дівчат, що працюють у кімнатах відпочинку, є додаткові послуги - обійми та масаж.

3. Розваги для дорослих. З настанням темряви чимало японських чоловіків відправляються у спеціальні заклади, де можуть задовільнити свої найпотаємніші бажання. Багато японців люблять, щоб їх били та принижували. Дівчата, що працюють тут, являються господинями по відношенні до клієнтів. Вони носять відверті шкіряні костюми, мають мотузки, нашийники та батоги.

Японським розвагам під назвою шибарі вже декілька тисяч років, тому місцеві бари дорослих розваг не дивують нікого.

Робітниці закладу розповідають, що більшість їх клієнтів - багаті та самодостатні люди. Вони прагнуть зняти стрес після напруженого робочого дня і відпочити.

Різноманіття послуг, які можуть розважити японців, вражає. Дивовижно, але факт - у найрозвинутішій країні світу людям не вистачає простих людських почуттів - кохання та дружби. За приятельські відносини і теплі обійми японцям доводиться платити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Японії створили аніме Світ навиворіт (відео)

Новини по темі