«Я не хотіла жити…!»: Наталія Могилевська розповіла про найскладніший період у житті

Співачка зізналася, чи є наразі кохана людина у її житті

Поділитися:

Наталлю, Ігорю, вітаю! Знайома картина – ви знову у танцзалі. В тебе написано на майці «Shut up and train», тобто «Замовкни і тренуйся». Це хто кому каже?

- Ностальгічна майка. Це Ігор мені казав, тому я взяла її сьогодні навмисно.

Я так розумію, що у вас спілкування з Ігорем не припинялося. Ці півтора року, які пройшли після вашої перемоги у «Танцях з зірками», ви продовжували спілкуватися, незважаючи на те, що у Ігоря за цей час народилася дитина, взагалі багато чого змінилося.

- Він взагалі переїхав до Києва, і ми стали спілкуватися більше.

- Ми сусіди з нею.

То тепер ви можете у когось вдома тренуватися?

- Ігор запрошує мене бігати.

- Я пропоную їй піти побігати, а вона каже, що вона не бігає, а ходить.

- Спортивна швидка хода краща для ніг та суглобів…

- Хода з дивану до холодильника…

- Ні, я дуже люблю ходити. Я вважаю, що це дає той самий результат, але для здоров’я так тільки краще.

Наталлю, ти завжди стежиш і за своїм харчуванням, і за тим, як ти виглядаєш. Навесні для дівчат це взагалі актуальне питання! Адже всі за зиму «складають» зайві кілограми.

- Я знайшла для себе дуже гарне правило: закінчую їсти о сьомій, і починаю о дванадцятій, тобто, я не вечеряю і не снідаю.

Ти живеш за розкладом останні місяці перед туром. А зараз за розкладом – вокальна репетиція. Якщо ти дозволиш, то ми будемо тебе супроводжувати і на вокальній репетиції.

- Давай, поїхали!

Я знаю, що ти вчишся грати на гітарі. Ти колись вміла та забула, а тепер – згадуєш!

- Це – моє дитинство. Я отак з гітарою була усюди: у таборах, у потягах, під школою, під домом.

До речі, зовсім нещодавно Саша Пономарьов виклав у соцмережі світлину «Ялта, 1996 рік». Сашу на ній важко впізнати, а тебе вже легше… Пам’ятаєш, що це був за концерт?

- Так, там був головний Микола Мозговий. Я зробила тоді революційний трек «Голубая мечта». Він був про гея, який любив дівчину, а потім прийшов до неї і сказав: «Вибач, я люблю іншого!».

Всі зрозуміли, про що йде мова у пісні?

- Думаю, що ні!

Наталлю, зважаючи на твою дієту – і їжа відповідна. Ти замовила хумус, овочі.

- Я вже дуже багато років не їм м’яса. Людина – не хижак, і це не повинно бути щодня.

А які процедури для обличчя ти робиш?

- Я хочу звернутися до всіх дівчат з проханням не робити нічого, що пропонує сьогоднішня косметологія!

Мені здається, що коли 10 років тому ботокс став популярним, не було такої жінки, яка б не зробила його себе, хоча б навіть для того, щоб спробувати. В тебе був такий досвід?

- Так, такий досвід був. Це нічого страшного: після нього не залишається ніяких наслідків! Крім того, є дуже багато всіляких серйозних речей, наприклад, філлери або щось ще. Це як наркотик, і шкіра просто вмирає від того всього! Якщо хочеш бути молодою, то треба доглядати за шкірою, вести здоровий образ життя, правильно харчуватися. Найкраща пластика – медитація. Завдяки їй в мене взагалі змінилося обличчя. Ти коли сидиш – чоло розгладжується, щічки піднімаються. Година щодня – і таке враження, немов зробила якусь операцію.

Був такий час, коли всі почали щось в собі переробляти: хтось -  ніс зробив, хтось – груди збільшив. Тоді була мода на це і величезна спокуса щось собі зробити. Тим паче, в тебе вже були гроші…

- Мій імідж та успіх ніколи не будувався на тому, яка я зовнішньо. Всі зміни, які зі мною відбувалися, перш за все, були всередині. Була депресія – я не хотіла жити, співати, та поїхала з країни. Я почала жити в ашрамі в Індії. Не розумно, м’яко кажучи, спробувати вийти з кризи через спробу якось змінювати зовнішність. Далі все само стане на свої місця, коли ти посміхаєшся, хочеш жити, схуднула і вже з чоловіком можеш зустрічатися. В мене був такий час, коли я відмовилася від усього – я жила в Індії наодинці як монахиня.

Чи зараз в тебе є кохана людина?

- Я дозволяю собі мати приємні і серйозні зустрічі з такими ж приємними людьми. Весна – це такий час, коли Масниця, і коли жінка виходить на вулицю і каже: «Дивіться, хлопці, я готова!».

Ти намагаєшся розкрити в собі новий талант, талант тренера «Ліги сміху». Ти тепер будеш жартувати зі сцени. Це не так легко. Як ти на це погодилася?

- Я вважаю, що гумор і імпровізація – моє слабке місце. Я дала згоду стати тренером слобожанської «Ліги сміху». Тобто, я з командами Харкова пройду всі етапи, і ще буду в Києві працювати. Ще я спеціально пройшла «прожарку»: це коли тобі про всі твої родимки, про твій ніс, про твій секс жартують в обличчя.

Це абсолютне правило гумору – вміти сміятися над собою.

- Знаєш, що я сказала Зеленському? «Дивися, що тобі – вік, повнота, чоловіки…». Жартуй про все, що хочеш!

Наталлю, я дуже вдячна тобі за цю розмову. Гарного тобі туру і хлібосольних прихильників у кожному місці!