Alyona Alyona розказала про весілля своєї мрії та знайомство коханого з батьками

Співачка Alyona Alyona розповіла про своє щасливе кохання та як бачить весілля мрії, а також про блогінг та пародії на фото зірок.

Поділитися:

Для програми "Світське життя" співачка Alyona Alyona розкрила всі деталі особистого та творчого життя! Хто головний в домі: вона чи хлопець, чому співачка не хоче традиційне весілля та звідки в неї такі ідеї для соціальних мереж?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Клопотенко розповів, коли чекати на його весілля, чи знайомиться він в інтернеті та що любить робити на вихідних – ексклюзиви у «Світському житті»

Як вона генерує ідеї для своєї сторінки в TikTok? Alyona Alyona сказала:

Я думаю, що ідеї взяті з гуртожитку, де я жила. Я жила також і на квартирі з дівчатами, у батьків (а у мене батьки такі, що люблять словечко із гумором), плюс садочок. Батьки ж завжди приходили, дітей забирали та розповідали потім якісь комічні ситуації. Звісно, тепер всі ці спогади елементарно перенести в тікток.

Співачка нещодавно з'їхалася зі своїм бойфрендом. Хто в домі тепер головний? Зізналася:

Я думаю, що 50 на 50. Якщо у мене більше вільного часу щось приготувати або забігти в магазин купити кулінарію, то це роблю я. Коли в нього більше часу, то він прибиранням займається. Мої речі завжди всі складені, а він любить все залишати, а потім самостійно за собою прибирати. Ну, я не проти, мене це влаштовує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Йду на дно», – Христина Соловій заспівала Вакарчуку на день народження і розповіла, чому не привітала свого продюсера з народженням сина

Чи познайомила Альона свого бойфренда з батьками? Пояснила:

Так склалося, що з його батьками я познайомилась на 10 день нашого спілкування, а його я познайомила зі своїми, напевно, в перший місяць. Мені здається, що це якісь не такі стосунки, які були завжди. Тому що все його і моє ми називаємо "наше". Це от така стріла амура, яка не комусь в серце влучила, а пронизала обох.

Alyona Alyona розповіла: хоче весілля в Лас-Вегасі. Але ж чому саме там?

Весілля, мені здається, в традиційному розумінні дуже застаріло. Багато людей прийде на це весілля, вони обговорять, що там молодий та молода, з якої сторони хто прийшов, що випили, що подарували... Розумієш, не хочу цього всього! Мені здається, що набагато авантюристичніше рвонути в якусь країну, просто в один день, і усі ці гроші прокатати, прогуляти! Запам'ятати це, як щось найяскравіше, поки не з'являться діти та будуть інші яскраві моменти.  

Дивіться "Світське життя" щонеділі о 18:30!