«Це були мої власні збереження!»: Марія Єфросиніна зізналася, яку суму інвестувала у свій бренд домашнього одягу

«Я вперше у житті інвестувала гроші у свою справу!»

Поділитися:

Маріє, тебе не оминула участь дизайнера: ти випустила колекцію домашнього одягу. Якщо всі інші зірки випускають ошатні вечірні сукні, то ти вирішила випустити «все для дому».

- Я категорично заперечую, що я дизайнер, тому що у нашого бренду є дизайнери. Це моя перша спроба підприємницької діяльності! Я вперше у житті інвестувала гроші у свою справу.

Про які суми йде мова?

- Це трохи менше 50 тисяч доларів!

Сума немаленька, але ти ризикнула, тому що ніхто ніколи не знає, «піде» бізнес чи ні, особливо в українських реаліях, де курс долара може змінюватися…

- Нещодавно у мене був день народження, і це був важливий ювілей! Це етап, на якому я зробила багато всього: кар’єру, помилки, народила двох дітей… І ось сьогодні – я ведуча цього заходу, це для мене зрозуміла робота, адже я веду заходи вже 20 років! Я вирішила, що мені вже потрібно починати замислюватися над своєю справою, яка буде існувати, незважаючи на те, чи будуть у мене якісь проекти чи заходи… Я людина дуже раціональна, і це були мої збереження! Я, звісно, порадилася з чоловіком… І якщо протягом 10 років на мої слова: «Ой, Тимуре, я вигадала ось таке…» він мені казав: «Це погана ідея!», то тут він мені сказав: «Це цікаво!». Я захищала йому цей проект, хоча це мої гроші, але мені була важлива його думка, і він сказав: «Ризикуй! Або зараз, або ніколи!».