Катя Осадча пригадала найяскравіші моменти зі Світського життя

Катя Осадча показала рідкісні архівні кадри зі Світського життя
фото: jetsetter

Вже 14 років ведуча розсекречує таємниці відомих та впливових.

Поділитися:

Зіркова ведуча Катя Осадча днями опублікувала свої архівні світлини з нагоди дня народження програми Світське життя. Ведуча пригадала, як усе починалось та похизувалася досягненнями команди Світського життя за 14 років:

«14 років тому, 10 травня 2005 року, наша програма вперше вийшла в ефір. За ці роки ми пролетіли десятки тисяч кілометрів, взяли тисячі інтерв‘ю і висвітлили сотні і сотні подій. Нам легше згадати, у кого ми ще не встигли взяти інтерв‘ю. В нашому арсеналі інтерв‘ю з усіма Президентами України, князем Монако Альбером і навіть прем‘єр-міністром Данії. Ми першими почали ставити незручні запитання політикам і зіркам. За 14 років маємо величезний вже історичний архів і обов‘язково вам його покажемо. Наступний рік – ювілейний, далі буде…», – поділилася своїми спогадами Катя Осадча.

Щоб переглянути усі світлини, гортайте фото убік.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Katya Osadcha (@kosadcha)

З архівних знімків помітно, що зіркова ведуча за 15 років зовсім не змінилася. Чи робила зірка ін’єкції краси, щоб виглядати так бездоганно, можна прочитати за посиланням.

Нагадаємо, що Катерина Осадча, окрім Світського життя є ведучою вокального пректу Голос країни. Та вже другий рік поспіль на телеканалі 1+1 виходить весняний концерт Вечір прем'єр з Катериною Осадчою, повну версію якого можна подивитися у цьому відео. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча показала, як виглядати неперевершено у класичному костюмі