Надія Дорофеєва розповіла, як вона працювала на Катю Осадчу (відео)

Популярна співачка зізналася, що для неї найскладніше в роботі телеведучої.

Поділитися:

Чуттєва Надя Дорофеєва знялася в весняній фотосесіїУ новому випуску «Світське життя», який вийде в ефір у суботу, 1 квітня, о 23:10, до зіркових репортерів програми приєднається солістка гурту «Время и стекло» Надія Дорофеєва.

Співачка дуже любить мультики, тому з задоволеням взяла на себе роль Катерини Осадчої на прем'єрі мультфільму «Смурфики. Загублене містечко». 

Стараннями стилістів програми співачка мала вигляд на прем'єрі як справжня Смурфетка - у модному синьому комбінезоні зі штанями-кюлотами та білому тюрбані на голові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров і Надя Дорофеєва здійснили мрію важкохворої дівчинки

Після вечора в ролі світського репортера Надія Доровеєва зізналася, що заміняти Катерину Осадчу - нелегка справа. Співачка також розповіла, що вона дуже хвилювалася.

У повсякденному житті я розмовляю російською мовою, а у програмі потрібно було спілкуватися українською. Тому я підготувала собі декілька підказок, - каже Надія Доровеєва.

За словами співачки, одна справа - дублювати український мультик, де всі фрази виведені на екран, інша - вільно орієнтуватися у питаннях на інтерв'ю, розмовляти правильно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофеєва розкрила секрети своєї краси

Для мене це стало справжнім викликом! - зізнається співачка.

Співрозмовниками Надії Дорофеєвої стали колеги-артисти: співак Дзідзьо, солістка The Hardkiss Юлія Саніна, комік Дядя Жора, а також родина футоліста Адрія П'ятова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DZIDZIO зізнався, чому не хоче співати разом зі своєю дружиною на одній сцені

Колеги мене усіляко підтримували, за що я їм вдячна. А найлегше мені дався запис підводок, бо в мене великий досвід телезйомок, - каже Надія Дорофеєва.

Не пропустіть новий ефір «Світського життя» з експериментами від Надії Дорофеєвої в суботу о 23-10 на 1+1.​