«Найнижча позначка – 38 кілограмів!»: екс-ведуча проекту «Зважені та щасливі» Мирослава Ульяніна зізналася, як досягла такої критичної ваги

"Вчасно сказане слово і у правильному місці робить свою справу!"

Поділитися:

Мирославо, вітаю! Ви ведете блог зі здорового способу життя, і у вас чимало дописувачів. Ви були ведучою проекту «Зважені і щасливі». Серед аудиторії є думка, що ви надмірно худа…

- У мене був період, коли я фанатично захопилася питаннями здорового способу життя. Я почала консультувати людей, 99% з яких хотіли схуднути. Тож, коли ти починаєш радити людям, як їм схуднути, то починаєш так чи інакше застосовувати це і на собі.

Яка була ваша мінімальна вага?

- Найнижча позначка – 38 кілограмів!

І це при зрості?

- 170 см! Це, справді, було занадто!

Хто вам сказав на проблему, що «38 кілограмів – катастрофа для дорослої жінки»?

- Насправді, я і сама це розуміла, але, напевно, останніми «крапками» в цьому були мої батьки! Вчасно сказане слово і у правильному місці робить свою справу!

Як ви досягли такої критично низької ваги?

- Я їла досить правильну їжу та небагато!

Скільки ви важите зараз?

- Близько 50 кілограмів!

Як правило, ми питаємо дівчат, скільки вони хочуть скинути кілограмів, а у вас хочеться запитати: скільки плануєте набрати?

- Катю, а ви плануєте для себе на завтра вагу, яку хочете мати?

Ну мені хотілося б мати менше…

- Я вам скажу як фахівець: ідеальної ваги немає! Це наші вигадки, тому нам здається, що ми будемо мати ідеальний вигляд, коли будемо мати на вагах певну цифру. Ні, треба дивитися за станом організму! Наприклад, 60 кілограмів може бути і багато, а може бути і мало. Це залежить від того, чи це м’язова маса, чи жирова. Говорити про якусь цифру я відмовляюся! Нікому зі своїх клієнтів я не раджу дивитися на цифру у кілограмах. Треба дивитися на композицію тіла, на загальний образ!