Настя Каменських зізналася, хто винний у тому, що її парашут не розкрився

Учасниця дуету Потап і Настя розповіла, що насправді трапилося під час польоту і як це змінило її життя.

Поділитися:

Після невдалого стрибка з парашутомКаменських опублікувала відео невдалого стрибка з парашутом, який ледь не коштував їй життя співачка Настя Каменських переосмислила життя. У програмі Світське життя вокалістка розповіла Каті Осадчій, що насправді трапилося під час польоту, як вона качає прес в лікарні та чому задумалася про своїх дітей.

За словами Насті Каменських, під час стрибка з літака її парашут не відкрився. Інструктор був змушений скористатися аварійним парашутом, який набагато менший від основного.

Ми удвох почали швидко падати. Коли я ногою торкнулася землі, вона повернулася в інший бік, – пригадує співачка.

Після цього Настя Каменських думала лише про одне – чому це сталося саме з нею. Проте співачка переконує, що вона не панікувала під час «аварійної посадки», а просто запитала в інструктора, що трапилося.

Я нікого не звинувачую у тому, що трапилося. Я знала, що йду на ризик. Але якщо не стрибнути зараз, то коли потім? Якби мені запропонували повернути час назад і змінити цей день – я б нічого не змінила, – каже Настя.

Співачка пишається тим, що вона наважилася стрибнути з висоти 3,5 тис. м. За її словами, вона бачила те, на що не кожен може наважитися. 

Після інциденту лікарі категорично заборонили Насті Каменських наступати на ногу протягом двох місяців.

Є милиці, на яких я вчуся ходити. У вересні я збираюся вийти на сцену. Я не буду танцювати з милицями, я буду красиво сидіти на стільчику-троні, – каже співачка.

Після невдалого стрибка з парашутом Настя Каменських переосмислила життя. Співачка дуже захотіла дітей:

Ніякі роботи та відповідальності мені не завадять.

За словами Насті Каменських, зараз вона почувається набагато краще. Співачка проходить реабілітаційний курс і навіть качає прес під пильним наглядом свого тренера.

Я розумію, що можу набрати вагу. Я з'їла кілька шматочків чорного шоколаду та вирішила, що повинна вийти з цієї ситуації вродливою та кращою, ніж я була до того, – рішуче каже Настя.

Настя Каменських також зізналася, що протягом кількох днів вона часто прокидалася посеред ночі, тому що їй здавалося, що вона кудись падає.