Олег Винник офіційно заявив, чи готовий іти до парламенту та як готується до виборів

"Це не жарти, це величезна відповідальність! "

Поділитися:

Олеже, в Україні таких молодят небагато, але все ж таки існують такі, які можуть дозволити собі запросити Олега Винника заспівати на їхньому весіллі!

- Я ніколи не в обоймі! Коли мене запрошують, то люди знають, чому саме це роблять! Без Олега Винника весілля не весілля!

У твоєму арсеналі є стовідсотково весільна пісня, це пісня в дуеті з Потапом!

- Це найкращий день мого життя
І назад не треба вороття
Я люблю тебе як навіжений
Ти моя кохана… Катя!

Не так давно у тебе був перший концерт на твоїй батьківщині, у твоєму рідному селищі. З околиць з’їхалися 30 000 людей. Кажуть, що перед людьми, з якими ти жив поруч та серед яких ти виріс, найважче виступати…

- Було дуже багато людей! Якщо не помиляюся, то десь 33 000. Багато хто не вірив, що я приїду, але вони чекали! Я щасливий, що у свої 45 років я дожив до того часу, що у своєму селі (в якому я виріс, ходив до школи) я зміг це зробити за власні кошти!  Я на тому стадіоні, де ми виступали, не був з класу шостого-сьомого. Я вийшов на саудчек, почав співати – і полилися сльози. Я намагався думати, що це я не у себе вдома, а що це просто концерт, але не стримався!

Наразі в політиці вже майже всі зірки першого ешелону шоу-бізнесу. Не вистачає там тільки тебе… Позаочі казали, що тобі пропонували гроші, аби ти балотувався у Президенти України. Чи це правда?

- Я приїхав сьогодні о другій ночі з Ужгорода, і вже встиг за сьогодні провести три зустрічі з приводу парламентський виборів.

Тобто, ти йдеш у парламент?

- Ні! Ті чутки, які пішли про те, що я збираюся у парламент, неправдиві! Я не йду у політику! Я підтримаю ту людину, яка доведе те, що вона віддасть своє життя за нашу країну та за наших людей!

Ти ж розумієш, що якщо б ти балотувався будь-де, ти б мав шалену підтримку!

- Я мав би підтримку!  Це не жарти, це величезна відповідальність! Так легковажно піти у політику, тому що хтось тобі платить за це гроші, - ні!

Скільки тобі пропонували за те, щоб ти пішов у Президенти України?

- Олег Винник не продається!

Це мільйони доларів?

- Звичайно, мільйони!