Ольга Сумська заспівала колоратурним сопрано (ВІДЕО)

Акторка розповіла про своє нове захоплення

Поділитися:

Вітаю, акторське подружжя! У вашій родині стало на одну майбутню акторку більше. Ваша донька Ганна вступила до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. Чи були ви вже на перших студентських виставах?

- Ні, вона мене не пускає! Я кажу: «Доцю, можна я прийду? Ми з татом у куточку тихесенько будемо дивитися…»

- Вона навіть жодного слова з вірша, з байки чи з прози не сказала нам вдома! З неї не видавиш!

- Вона каже, аби ми приходили на дипломну виставу, коли вона буде закінчувати четвертий курс.

Скільки людей під час вступної кампанії  претендували на одне місце на театральному факультеті?

- Не менше ста людей на одне місце!

У вашій родині тепер не тільки актори, але й співаки – Віталій розпочав свою співочу кар’єру у стилі шансон. Я так розумію, що заробітків мало не буває – і антрепризи, і вистави, а тепер ще й гастрольна співоча діяльність!

- І Оля, і я, і ще деякі артисти у нашій країні називають себе «поліфоністами», а по-простому «багатостаночники».

- Я часто викладала у соцмережах сольні виступи Віталія, і ті коментарі, які нам писали, «підштовхнули» нас до рішучих дій – розпочати сольну кар’єру. Під відео цих виступів інколи писали такі коментарі, які навіть я ніколи не говорила своєму чоловікові.

- Знаєш, може, й Оля розпочне сольну кар’єру, наприклад у стилі Даліди. «Мі» четвертої октави, у Олі колоратурне сопрано, до речі!

Ви, Олю, подалися у дизайнерки. Не оминула і вас доля багатьох артистів у ще одній справі…

- Це ще одна моя улюблена професія, про яку я мріяла змалечку! Всі мої зошити були змальовані ескізами у найдрібніших деталях, і мамочка їх зберегла.

- Коли у нас тільки почалися стосунки з Олею, вона пошила для мене 20 сорочок! Ще вона обшивала маму, сестру… Навіть зараз десь 70 % відсотків суконь, які дизайнери шили для Олі, були розроблені за її ескізами.

-  У мене 3 швейні машинки!

Не так давно на великі екрани вийшла голлівудська стрічка «Чаклунка: Повелителька темряви». У голлівудській версії головну роль грала Анджеліна Джолі, а в українському дубляжі дублювали, Олю, ви…

- Я почала цінувати її як акторку, вона дуже глибока. Раніше мені здавалося, що вона більш зверхня, більше сексуальна, аніж романтична. Вона змогла «віднайти» у собі той диявольський сміх! І я його також шукала!