Подружжя Тараса Тополі та Alyosha зізналося, коли планують стати батьками втретє

"Ми кохаємо одне одного, кохаємося..."

Поділитися:

Сьогодні ви не випадкові гості на цьому святі, тому що ти, Тарасе, кажуть, будеш хрещеним татом майбутньої дитини Наталки Карпи і Євгена Тєрєхова. Чи знаєш ти, хто буде – хлопчик чи дівчинка?

- Я вболіваю за хлопчика, але відчуваю, що буде дівчинка.

Ви з дружиною – спеціалісти з виховання хлопців. Коли ви потрапили на це свято, чи не виникло бажання втретє сходити до пологового будинку, але вже за дівчинкою?

- У мене воно виникло вже давно, тому що я сама у родині третє дитина. Мені здається, що це дуже гармонійно, коли є два хлопчика і найменша дівчинка. Я сама так виросла і мені це дуже подобалося! Є таке бажання, тож дай, Боже!

- Ми кохаємо одне одного, кохаємося, а станеться – як Бог дасть!

Відтепер ви батьки первачка. Як воно?

- Коли ми ще були у садочку, то готувалися до школи. Роман дуже обізнаний як для першого класу. Ми, звичайно, хворіємо, як і у садочку, і багато пропускаємо, але займаємося вдома. У нас не тільки Рома пішов до школи, але й Марко пішов до садочка. Нам дуже зручно тепер – відвели обох на восьму ранку, і хоча б маємо півдня для заняття своїми справами.

Чи робите ви зі старшим сином уроки?

-Авжеж! І пишемо, і рахуємо, і англійською займаємося…

Батьки знову вчаться писати не в телефоні, а від руки…

- У нас і зошит є! Буквально чотири години тому я робив англійську з Романом, поки він хворіє. Я сам вчуся і згадую «stand up», «sit down», показую, як воно і що воно…