Солістка The Hardkiss Юлія Саніна про свого чоловіка: «Я була зовсім юна, коли зустріла Вала. Він - це мої перші серйозні стосунки»

Зіркове рок-подружжя на відпочинку у Буковелі розповіли про свої стосунки

Поділитися:

Вітаю The Hardkiss родину на відпочинку у Буковелі! Знайомте зі спадкоємцем!

-Це Даня!

Ходімо на гірку! Ви – на лижі, а ми з Данею на санчатах.

Ви знаєте, що у деяких артистів у контракті записано, що їм не можна кататися на лижах. Наприклад, фронтмент гурту Metallica щоразу залазив на гору, щоразу травмувався і концерти скасовувались. 

-Ми кожного разу їдемо сюди з думкою, що цього разу, напевно, просто посидимо вдома, у баньку сходимо. Але ми приїжджаємо у цю красу, і не можемо не піднятися на гору. Щовечора кажемо: «Сьогодні пронесло, все нормально».

Зараз у глядачів розрив шаблону: гурт  The Hardkiss і ось – тюбінг!

-Ми такі ж люди, просто музику любимо важкеньку. 

Кажуть,що батьки з народженням дитини переживають друге дитинство. 

-В нас зараз період Lego.

-Так, я збираю, а син розбирає одним рухом. 

Іноді татусі під прикриттям подарунка для дитини купують іграшки собі.

-Це  я, скоріше, дарую такі іграшки з розрахунку, що татові також буде цікаво гратися: машини великі на пульту управління. Два в одному: Даня  бігає за машиною, а тато грається. А я буду дівчинку ще робити собі, щоб у ляльки погратися.

-Зараз Даня йде обідати і спати.

А ми на лижі!

Любов до лиж у вас давня?

-Я, насправді, досі невпевнено катаюся, як кривенька качечка – попа назад, шия вперед. Так у мене виходить. А коли я правильно намагаюся кататися – я падаю одразу. Попросила колись: «Валєра, зніми, як я катаюся – викладу в інстаграм». Коли я побачила з боку, як це виглядає, мені стало так соромно, тому нікому не показала.

Лижного дитинства не було?

-Ні.

-Як було у дитинстві? Відривали у парадному плитки пластикові, сідали та їхали з гірки. Моє дитинство пройшло на Троєщині.

На схилах траплялося таке, що за тобою їхали та просили сфотографуватися?

-Я як раз гнала на великій швидкості, а люди зверху їхали та казали: «Юля, тільки не впади!»

А які романтичні спогади пов’язані з Карпатами?

-Було літо, я була вагітна, і ми тут знімали частину кліпу. Поки знімали, я сиділа на горі і вишивала хрестиком, було так мило.

Юлю, я думала що лижний костюм в тебе  якогось  яскравого  кольору, щоб на схилі було видно,  що це гурт The Hardkiss  їде. А ти маскуєшся під сніг.

-Так. Навіщо людей провокувати? Нехай вчаться кататися, а не на нас дивляться, бо будуть падати багато.

Демонструйте свої вміння.

Покаталися, тепер час погрітися. Глінтвейн часто п’єте між катаннями?

-Більше чай.

Існують стереотипи, що рок-зірки – це люди, які люблять вечірки, гулянки, алкоголь. Це про вас?

-Так витрачати свій час на гулянки, жінок-чоловіків  шкода, особливо коли в тебе вже є сім’я, дитина, ти хочеш  чогось  досягти в житті. Не хочеться  вигоріти морально.

Є секрети подружнього гарного життя, вважаючи, що ви весь час разом і нібито маєте набриднути одне одному.

-Ми  як батарейки одне від одного заряджаємося. Я була дуже  юна, коли Вала зустріла, мені було 18 років, і він був першим  хлопцем,  серйозні стосунки. Він мене навчив говорити про проблеми, не дутися. Я зрозуміла,  що це найважливіше – не замовчувати проблеми, а Вал став, мені здається, трохи м’якший.

-Так.

Ми зараз сидимо у ресторані, а ти, Юлю, починала співати саме у ресторанах. Пам’ятаєш свій репертуар? Що співала?

-Це була і Nirvana, і Blure, і Ленні Кравіц, мені цей репертуар  дуже  подобався. Не можу сказати, що я сумую за тими часами, бо оплата тієї важкої праці була мізерна, але вокальна школа була нереальна. Ми  репетирували  у  гаражі, потім виходили на люди і ти бачила одразу реакцію – впоралася,  чи люди сидять і жують котлети.

У вас продуктивний цей рік – ви відправляєтеся у тур, закінчуєте будівництво власного будинку і студії поруч, буде великий концерт у Палаці Спорту.

-Сил нам, наснаги і витримки!

Ми вам цього бажаємо!