Світське життя Катерини Осадчої: до Дня народження ведучої розглядаємо її найбільш вражаючі образи

Катя Осадча святкує День народження: найбільш яскраві образи ведучої
Instagram/svitsketv

Сьогодні незмінна ведуча «Світського життя» Катерина Осадча святкує свій День народження. Вітаємо її та згадуємо найбільш вражаючі образи, якими ведуча дивувала глядачів.

Поділитися:

Сьогодні, 12 вересня, День народження відзначає Катерина Осадча. Їй виповнилося 38 років. Незмінна ведуча «Світського життя» вже багато років вражає глядачів своїми фантастичними образами. Згадуємо найбільш яскраві з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча у студії шоу «Твій день»: про форму після пологів та сімейні стосунки, а також про новий ефірний час «Світського життя»

Катя Осадча – постійна гостя світських заходів. Глядачі звикли бачити ведучу у розкішних вечірніх сукнях.

Катерина Осадча нещодавно народила свого третього сина. Під час вагітності вона продовжувала активне телевізійне життя і радувала глядачів ніжними і неповторними образами, які чудово підкреслювали її прекрасний стан.

Ведуча «Світського життя» відома і своїми коктейльними образами та варіаціями на тему національного вбрання та, звісно ж, неповторними капелюхами.

Дивіться у якому вишуканому вбранні Катерина Осадча розпитує Джамалу про підготовку до першого ефіру «Танців з зірками»: