"Тепер більше, ніж на півтора-два місяці ми не розлучаємось" – Дмитро Комаров про розлуку з дружиною під час мандрів, а також про Еквадор та дачу в Карпатах

Дмитро Комаров розповів про свої подорожі в Еквадор та по Україні, а також про відносини з дружиною.

Поділитися:

Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров разом з Олександрою Кучеренко розповів "Світському життю" про те, як складаються їх стосунки, коли він у мандрах, а також про будинок у Карпатах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Світі навиворіт» Дмитро Комаров побуває на еквадорському родео з розлюченими биками і спробує осідлати ламу

Чи впливають мандри та постійна відсутність Дмитра вдома на стосунки? У кого вривається терпець? Олександра Кучеренко зазначила, що вона вже звикла до обох варіантів: і коли Комаров удома, і коли закордоном.

Я звикла до такого формату життя, коли мені добре і коли Діма зі мною та я чекаю його вдома, коли він їде з роботи, готую вечерю, і коли чекаю від нього СМС, коли він десь за океаном знімає свою програму. 

Проте сам Дмитро зізнався, що після заручин його графік все ж трохи змінився: 

Раніше я дозволяв собі поїхати на 4-6 місяців, а зараз я намагаюсь бути відсутнім місяць, максимум два. Після цього повернутися додому або зустрітися десь на нейтральній території, побути разом та знову поїхати. Тепер більше, ніж на півтора-два місяці ми не розлучаємось, це максимум. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенсаційне інтерв'ю з вбивцею: Дмитро Комаров розповість, як проходив перший контакт індіанців ваорані з цивілізацією

Дмитро Комаров був у мандрах в Еквадорі, а паралельно знімав програму про Україну. Де журналісту сподобалося більше: в екзотичній країні чи на Батьківщині? Розповів:

В Еквадор це була просто подорож. Я поїздив, багато разів сказав "вау", повернувся та більше туди не хочу. В Україні ми навіть ділянку купили в Карпатах та будемо будувати там будинок. Ми заземлюємось у Карпатах, тому що там енергія та ти її відчуваєш. Вона йде від Чорногорського хребту, Говерли, спілкування з гуцулами, всієї цієї атмосфери. Я дуже люблю гори.

Коли все ж очікувати на новосілля в Карпатах? Чи планує пара щось саджати або займатися там скотарством? Комаров пояснив:

Я не починав будування, адже я ділянку купив та поїхав у Еквадор. Зараз зимою фундамент не ставиться, тож я планую весною, якщо у мене буде вільний проміжок часу (2-3 місяці), почати з нього. Найголовніше для мене – панорамне вікно та вид на Чорногорський хребет. Це вимога №1. Кухня-студія, спальня, вікно до полу та гори. Прокидаєшся, дивишся, балдієш. Це формат дачі. 

Як Дмитро Комаров рятував "Світ навиворіт" під час пандемії та як переживає розлуки з дружиною? Дивіться: