Батько Потапа записав пісні разом з мамою Насті Каменських і зізнався, що завжди підтримуватиме невістку

Потап з'явився разом зі своїм татом на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою".

Поділитися:

Тренер проєкту «Голос країни», продюсер Олексій Потапенко, він же Потап, з'явився на публіці разом з своїм татом, Андрієм Олексійовичем на "Вечорі прем'єр із Катериною Осадчою".

Батько Потапа розповів, чи він колись критикував виступи та пісні сина:

«Насправді, я пишаюся і просто у захваті з того, що робить мій син. Якщо він подобається людям, значить, він же щось розуміє в цьому. Тоді я не дарма його виховував».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова про тренерство на "Голосі країни": "Я дуже люблю цей проєкт, дивилася його і мріяла там виступати"

Потап коментує свою схожість на тата:

«Все, окрім зачіски, від тата. Саме тато вклав в мене основні мої постулати: бути чоловіком, ввічливою, вихованою людиною, жартівником і музикантом. Саме він мене навчив грати на гітарі. Кожного разу, коли батько в залі, хочеш чи не хочеш, але це маленький екзамен».

Потап поки не планує дуету з татом, однак його батько вже написав кілька пісень та записав їх із мамою Насті Каменських:

«Ми записали ці пісні з Лідою Каменських Ми не народні, ми звичайні люди. Любимо пісню нашу українську, ми любимо нашу державу, любимо вас усіх і ми для вас це зробили».

Потап і Настя фото

Фото: Instagram/realpotap

Тато Потапа зізнався, як ставиться до невістки:

«Між ними двома я критикую тільки сина і це я роблю при Насті. Я її завжди й в усьому підтримую і буду підтримувати».

Нагадаємо, стали відомі імена зіркових тренерів шоу "Голос країни-12". Новий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна». Творці шоу шукатимуть справжній голос нації, тих самих людей, які живуть поруч з нами та про талант яких має дізнатись вся країна. Про дату прем’єри сезону стане відомо незабаром.