«Вечір прем’єр з Катериною Осадчою» на 1+1: NK розказала про новорічні традиції у родині, а Дмитро Комаров – як зустрів Вакарчука на піраміді Майя

Вечір прем’єр з Катериною Осадчою на 1+1: зірки презентують нові пісні та виконають хіти в рамках новорічного шоу

Найочікуваніший концерт року – «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою» – вже 26 грудня на телеканалі 1+1.

Поділитися:

26 грудня на телеканалі «1+1» відбудеться показ найочікуванішого концерту року «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою». Феєричне музичне шоу вже стало доброю традицією. В рамках концерту українські суперзірки презентують нові пісні та співають вже відомі та улюблені усіма хіти.

NK Вечір прем'єр фото

Цього разу шоу було присвячене новорічним святам. Артисти не тільки співали, а й поділилися своїми святковими традиціями. Так, співачка NK презентувала трек під назвою «Обидно» і розповіла, що 10 років тому не любила зимову пору року і намагалася втекти з холоду до теплих країв. Зараз же Новий рік у дім артистки приходить на декілька днів раніше. Частіше за все NK у новорічну ніч працює, тому разом із своєю родиною святкує напередодні. а вже 1 січня співачка летить на відпочинок.

KAZKA фото

Учасниця шоу «Танці з зірками» та солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька вийшла на сцену не сама, пару їй склав партнер по шоу Юрій Мєшков. Вони показали пристрасний танець під прем’єрний трек «Автовідповідач». У розмові з Катериною Осадчою гурт також розповів про свої традиції і зізнався, що з 7 по 19 січня вони частіше всього відпочивають, а у дитинстві в цей час полюбляли колядувати. Музиканти навіть продемонстрували, як звучить на сопілці широко відома на весь світ українська пісня «Щедрик».

А ось ПТП разом із гуртом MOZGI на «Вечорі прем'єр» презентував святковий новорічний трек під назвою «ZAVTRA» та прямо на сцені записав с Катериною Осадчою відео для тікток челленджу.

Полякова фото

Не обійшлось і без зіркових днів народжень. Співачка Оля Полякова презентувала дуетний трек з DZIDZIO під назвою «Щасливі люди», і на сцені привітала артиста з Днем народження. DZIDZIO винесли великий жовтий торт із спеціальними не згасаючими свічками. Також Полякова зізналася, що подарувала DZIDZIO коштовний капелюх.

У зірковому атріумі були присутні і багато відомих гостей, серед яких був і суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковський. У розмові з ведучою він поділився, що засмутився, коли Олександра Заріцька залишила паркет.

Макс Чмерковський фото

«Я справді засмутився, коли Олександра Заріцька залишала паркет. Сьогодні я прийшов сюди, щоб побачити учасників шоу у їхній стихії. Які вони були на паркеті, я бачив, а які вони професіонали у своїй справі - дуже цікаво подивитися. Особливо хочу побачити виступ MELOVIN, він мені обіцяв яскраве шоу», - сказав Макс Чмерковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський порівняв українські та американські «Танці з зірками» та зізнався, яке шоу йому подобається більше і чому

У залі був присутній і телемандрівник Дмитро Комаров, який розповів як колись зустрічав новорічні свята поблизу пірамід Майя і побачив там лідера гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука. 

DOROFEEVA  фото

Також у святковому концерті взяли участь: KADNAY та Lida Lee, MELOVIN, TVORCHI, БEZ ОБМЕЖЕНЬ, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, DOROFEEVA, Сергій Бабкін, Ірина Федишин, Michelle Andrade, Анна Буткевич, Wellboy, ВВ.

KADNAY фото

Кому присвятила свій виступ Jerry Heil разом з гуртом КALUSH, та що саме пообіцяв Дмитро Комаров подарувати Каті Осадчій, дивіться 26 грудня на телеканалі 1+1.