Макс Чмерковський порівняв українські та американські «Танці з зірками» та зізнався, яке шоу йому подобається більше і чому

Танці з зірками
Макс Чмерковський порівняв  між собою українські та американські Танці з зірками: які йому подобаються більше?

Суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковський розповів, який проєкт йому подобається більше, український чи американський, і чому.

Поділитися:

Макс Чмерковський сьогодні на пост-шоу «Танців з зірками» у «Твоєму дні» розповів, чому йому подобається український проєкт та чим він, на його думку, відрізняється від американського.

Чмерковський

Нагадаємо, Макс Чмерковський неодноразово брав участь в американських «Танцях з зірками» як танцівник та одного разу досягнув своєї мети – став переможцем шоу. Крім того, Чмерковський раніше розповідав, що він був біля витоків цього шоу у США, тож може об’єктивно його оцінити та порівняти з українським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В нашій родині жінки — це найдорожче", — Максим Чмерковський зворушено коментував виступи учасників шоу "Танців з зірками" на сімейному ефірі

На запитання, що його вражає в українському шоу «Танці з зірками», Макс відповів:

«Мені подобається все, особливо постановки. Тут феєричний буквально кожен номер».

Дивіться номер-відкриття півфіналу "Танців з зірками":

Порівнюючи українські та американські «Танці з зірками» Макс Чмерковський сказав, що у нас зараз іде 5-й сезон, а у США вже 30-й. І декі речі в шоу там змінилися і не в найкращу сторону, на думку Чмерковського. Він зауважив:

«Мені набагато більше подобається наш сезон тут. І не тому, що я в ньому активно беру участь, а тому, що на вершині популярності у США це було таке шоу, як ми його зараз робимо в Україні».

Чмерковський розповідає, що деякі сезони американських «Танців з зірками» дивилися 32 мільйони телеглядачів, і тоді це шоу було саме таким же за якісним і змістовним наповненням, яким воно зараз є в Україні. За словами Макса Чмерковського, у  нас велику увагу приділяють саме танцю, тоді як у США найголовніше зараз – це шоу.

Нагадаємо, грандіозний фінал "Танців з зірками" відбудеться вже наступної неділі, 28 листопада, о 21:00 на каналі 1+1Квитки на останній ефір сезону можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі