Актор Павло Вишняков запросив у Танці з зірками популярну співачку

Танці з зірками

Сьогодні стало відомо ім'я сьомого учасника нового сезону танцювального проекту.

Поділитися:

Естафета учасників нового сезону легендарних оновлених Танців з зірками #танціззіркамиchallenge підійшла до свого екватора. Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет Танців з зірками грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер Ліги сміху Ігор Ласточкін, солістка гурту «Неангели» Слава Камінська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Ласточкін: Невідомі факти з життя нового учасника Танців з зірками

Сьогодні стало відомо ім'я сьомого учасника нового сезону танцювального проекту. Виклик #танціззіркамиchallenge від Слави Камінської прийняв актор і виконавець головної ролі в серіалі «Опер за викликом» на каналі 2+2 Павло Вишняков. На своїй сторінці в соціальній мережі Павло опублікував відео, в якому погодився стати учасником проекту, а також передав виклик україно-болівійській співачці Michelle Andrade.

«Мою «танцювальну кар'єру» цілком можна охарактеризувати відомим висловом «чоловіки не танцюють». Звичайно, всі актори навчаються азам хореографії в університетах. Одного разу я навіть виконував одну з головних ролей у мюзиклі, де було багато танцювальних постановок. Але все ж вийти на паркет танцювального проекту - для мене виклик. Я радий, що тепер у мене буде можливість проявити себе не тільки в ролі брутального капітана Артема Трофимова, але і показати свій більш романтичний бік», - коментує Павло.

Таким чином, сьогодні стали відомі імена половини зіркового складу учасників нового сезону легендарного проекту. З ким із професійних танцівниць вийде на паркет Павло Вишняков, глядачі телеканалу 1+1 побачать у новому сезоні Танців з зірками.

Нагадаємо, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів та зірок-учасників у порівнянні з минулим роком. Вже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників та насолоджуватись їхніми запальними танцями на паркеті. Також стало відомо, що в якості танцівника нового сезону Танців з зірками виступить фіналіст американських Dancing with the stars і номінант премії Emmy Дмитро Чаплін.

За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер Голосу.Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов, а ось імена інших зіркових учасників та танцівників поки тримаються в суворій таємниці.

Новий сезон легендарного оновленого проекту Танці з зірками глядачі телеканалу 1+1 зможуть побачити вже цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денис Берінчик зізнався, який танець мріє виконати

 

Новини по темі