Це сталося: дружина Войтенка вибігла на паркет після драматичного танцю Костянтина

Танці з зірками
Дружина Костянтина Войтенка прийшла підтримати чоловіка на паркет Танців з зірками
Instagram/valentina_voitenko

Дружина Костянтина Войтенка Валентина все-таки прийшла його підтримати на сімейному вечорі на "Танцях з зірками".

Поділитися:

На десятому ефірі "Танців з зірками" дружина Костянтина Войтенка Валентина все ж прийшла підтримати його на паркеті. І це дуже символічно, адже сьогодні "Сімейний вечір" на "Танцях з зірками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Войтенко в ефірі "Танців з зірками" звернувся до дружини : "Вибач мені, будь ласка, що я обговорював нашу сварку на всю країну"

Про свій сімейний конфлікт Костянтин та Валентина розповідали вже неодноразово. Костя говорив, що у нього з Валею виникли непорозуміння через "Танці з зірками", а Валя дорікала йому, що він їхні суперечки виніс у публічну площину.

На сімейному вечорі Костянтин сподівався станцювати танець саме з Валею. Проте в результаті танцював не з нею, а з її сукнею.

І коли вже всі, і глядачі, і судді, і Костя подумали, що дружина не прийшла, Валя вибігла-таки підтримати чоловіка на паркет. Прямо перед коментарями суддів. Ось що вона сказала:

Я дивилася всі ефіри. Я відчула, що якщо я не приїду, я буду жалкувати про це.  Попри будь-які моменти, які бувають у кожній сім’ї, у мене є дуже багато вдячності і прекрасного, того, що було і є у нас із Костею. І я відчула, що я не можу сьогодні не приїхати і не підтримати його у сімейний ефір.

Чи означає це, що пара нарешті примирилася? Будемо слідкувати далі за ефірами "Танців з зірками" і слухати коментарі Костянтина Войтенка, якщо він пройде далі у шоу. Сподіваємося, у цій сім'ї буде нарешті мир, адже вони виховують донечку Емілію.

Войтенко семьяФОТО: Instagram/valentina_voitenko

Судді високо оцінили танець Костянтина Войтенка: він отримав перші 30 балів! Але чи пораділа дружина за свого чоловіка? На зірковому балконі вона сказала:

Наша історія сьогодні – це приклад того, що оця родина, яку всю мріють мати на фото в рамочці і знати, що тебе приймуть і люблять будь-яким, вона переживає і скрутні часи теж. Будь-яка сім’я переживає різне і дуже честно про це також говорити.

Тож, очевидно, до справжнього примирення цій парі ще треба пройти свій тернистий шлях.

Новини по темі