Дмитро Комаров про танці з Оленою Шоптенко: «Вона мене ганяла по-звірськи»

Танці з зірками

Найочікуваніший танцювальний дует сезону виконав ча-ча-ча.

Поділитися:

Минулої неділі, 1 жовтня, на 1+1 пройшов шостий прямий ефір Танців з зіркамиСтало відомо, яка пара стала лідером шостого ефіру Танці з зірками, під час якого учасники шоу вийшли на паркет зі своїми конкурентами.

Тож цього разу Дмитро Комаров вчився танцям у найвимогливішого хореографа, переможниці першого сезону Танців з зірками Олени Шоптенко.

«Нові емоції, які трапляються в житті, приносять позитив. Тому я був радий помінятися партнерами на один ефір – особливо стати в пару з Оленою Шоптенко. Вона геній танцю. Ми чудово провели тиждень, дали одне одному щось нове, особливо Олена мені», – поділився Дмитро.

Вона трудоголік, як японець. Ми тренувалися по 10 годин у день. До того ж трохи відпочили від своїх партнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін прокоментував свою «зраду» дружині

Зі слів ведучого, не варто порівнювати його постійну партнерку Олександру Кучеренко та Олену Шоптенко, адже кожна з них по-своєму професійно ставиться до справи. При цьому зізнався, що Шоптенко тренувала його по-особливому.

Олена – чудова людина, справді класна дівчина. Вона вимогливий і професійний тренер. У неї особливий підхід, оскільки має великий тренерський досвід. Олена мене ганяла по-звірськи. І я цьому радий і вдячний їй.

У результаті ведучий виконав «ча-ча-ча» в образі гейши, а його нова партнерка на декілька хвилин стала самураєм. «Вбрання гейши створили стилісти 1+1. Я привіз із Японії перуку, але вона не підійшла за стилем до цього образу. Насправді маю багато японських речей, міг й Олену вдягнути в справжні обладунки вагою 40 кг», – розповів Дмитро Комаров.

До речі, завзятий мандрівник додає майже кожному своєму виступу родзинок у вигляді особистих речей, привезених із різних куточків світу.

Намагаюся принести Світ навиворіт у Танці з зірками. В першому ефірі глядачі могли побачити мій особистий мотоцикл. В одному з номерів брав участь плівковий фотоапарат із моєї колекції. Думаю, ще багато цікавих речей, привезених із різних екзотичних країн, з’являться на паркеті.

Олена Шоптенко відверто зізналась, що танець із Дмитром Комаровим – найбільше випробування за весь проект. Тим часом, судді Танців з зірками оцінили виступ пари у 6 балів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Скічко повернувся на паркет Танців з зірками

Новини по темі