Джамала стала блондинкою! Голосуємо: який колір волосся личить співачці більше

Танці з зірками
Джамала кардинально змінила імідж (відео)

Співачка вразила всіх своїх шанувальників у четвертому ефірі шоу "Танців з зірками" не лише запальним ча-ча-ча!

Поділитися:

Четвертий ефір головного танцювального шоу країни "Танці з зірками" був присвячений таємницям зірок. Темою танцювальних виступів стала Ніч Латини. Запальні латино-американські танці не лише запалили паркет, а й по-новому відкрили зіркових учасників. Однією з найбільших несподіванок став виступ співачки Джамали. 

Джамала фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖТанці з зірками 2021: всі виступи учасників в четвертому ефірі (ВІДЕО)

Переможниця пісенного конкурсу "Євробачення" вийшла на паркет у незвичному для себе відверому образі. Джамала у парі з Антоном Нестерко виконала ча-ча-ча.

Увага глядачів була прикута не лише до вправних рухів співачки, а й до образу — Джамала кардинально змінила свій образ після третього ефіру. Не лише костюм, а й колір волосся! Такою Джамалу ми ще не бачили. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДжамала розповіла про контракт від продюсера Мерайї Кері та Вітні Хюстон: "Такій людині не відмовляють, але я не мала права одружуватися, народжувати, змінювати колір волосся..."

Нагадаємо, що попереднього тижня співачка виконувала кримськотатарський танець у костюмі традиційних національних мотивів. Вражаючий та захопливий контраст!

А тепер голосування: з яким кольором волосся Джамала вам подобається більше?

 

poll_content_754

Джамала блондинка фото

Новини по темі