Хто потрапив до фіналу Танців з зірками

Танці з зірками

Попереду грандіозний фінал танцювального шоу на 1+1.

Поділитися:

Учора на телеканалі 1+1 відбувся півфінал оновленого проекту Танці з зіркамиХто залишив проект Танці з зірками за крок до фіналу, за результатами якого стало відомо, хто з зірок потрапив до фіналу. Отже, за результатами суми балів від суддів та глядацьких голосів наступного тижня у грандіозному фіналі шоу за звання найкращих танцівників країни змагатимуться три пари: Надя Дорофєєва та Євген Кот, Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко, а також Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко. Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова залишили проект. 

У півфіналі Танців з зірками кожна пара танцювала два танці: з танцівником, який вже вибув з проекту, та з дітками. Відкрили ефір Ахтем Сеітаблаєв та Олена ШоптенкоОлена Шоптенко кардинально змінила імідж, які станцювали казковий свінг разом із маленькими призерами чемпіонатів Києва Лерою і Дімою, відтворивши на головному паркеті країни чаювання із «Аліси у країні див». Другим танцем став палкий пасодобль. Роль двійника Олени у номері виконала партнерка Олександра Скічка Анна Паламарчук.

«Ахтеме, у першому ефірі, коли ми обговорювали пасодобль, я казав про стегна. І зараз у цьому танці я бачу більше пасодоблю. До того ж, пристрасті вистачило на обох жінок», – прокоментував Влад Яма.

Компанію Наталії МогилевськійЯка пара стала лідером дев'ятого ефіру Танців з зірками та Ігорю Кузьменко на паркеті склали вихованці школи Talant school. Разом із малечею зірки виконали чуттєвий вальс. Цікаво, що у зворушливій постановці взяла участь донька Юрія Ткача, маленька Ліза. Сама ж Наталя Могилевська навіть зізналась, що окрім власних дітей, бажає також виховувати ще й прийомних малюків.

«Діти сьогодні були чудові не тільки у танці, але і блискуче впорались зі складним акторським завданням. Ви порадували нас неймовірними підтримками. Наталю, ви були сьогодні фантастичною. Я впевнена, що ви будете прекрасною матір’ю», – зазначила Катерина Кухар, подарувавши маленький ананас діткам, які танцювали разом із Могилевською та Кузьменком.

Також Наталія Могилевська разом із Ігорем Кузьменком та Дмитром Жуком виконали вогняний фрістайл.

Стріт-дєнс разом із Юрієм Ткачем та Ілоною Гвоздьовою станцювали маленькі багаторазові чемпіони України та Європи Олександра та Андрій.

«Я обожнюю наше шоу – хтось роздає квіти, хтось роздає «вітамін D», а ви просто роздаєте хіп-хоп. Ваш танець знову наповнений, музичний, насичений, технічний», – сказав Влад Яма.

У другому танці до пари приєдналась Анна Паламарчук, створивши справжній трикутник кохання, який втілився у пристрасне танго.

Надя Дорофєєва та Євген Кот продемонстрували на головному паркеті країни зворушливий модерн про стосунки батьків і дітей разом із маленькою учасницею проекту ДЄТКІ Настею.

«Євгене, ви справжній садівник. За цей час Ви показали, як декілька насінин можуть перетворитися на садок. Я думаю, цей танець дуже повчальний для багатьох батьків, які вирішуючи, як виховувати дітей, починають сваритися та не замислюються, як почувається дитина. Надя, цього разу ти впевнено повернула собі титул прими цього шоу», – сказала Катерина Кухар.

Другим танцем, у якому до пари приєднався Дмитро Жук, став драматичний фьюжн.

Спеціальними гостями ефіру стало популярне поп-оперне тріо Il Volo у складі двох тенорів П'єро Бароне, Іньяціо Боскетто і баритона Джанлуки Джінобле, а також найкраща дитяча команда країни D.SIDE DANCE STUDIO. Ведучим зіркового балкону у півфіналі був автор «Кварталу 95» Євген Кошовий.

Увесь тиждень до фіналу глядачі зможуть голосувати за свої улюблені пари, таким чином наближаючи їх до перемоги у Танцях з зірками. Максимальна кількість смс та телефонних дзвінків з одного номеру телефону – 50.

Дивіться суперфінал оновлених Танців з зірками 29 жовтня о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі