Камалія розповіла, як познайомилася зі своїм чоловіком-мільярдером

Танці з зірками

Співачка була вкрай здивована, що стала коханою мільярдера.

Поділитися:

Третій ефір шоу «Танці з зірками», що відбувся 10 вересня, був присвячений «50 відтінкам кохання». Учасники проекту ділилися відвертими розповідями про стосункиОсадча освідчилася в коханні Горбунову в прямому ефірі, які мали і мають місце в їхньому житті.

Зокрема, історію свого кохання розповіла співачка Камалія.

Дівчата, які цілеспрямовано шукають собі багатого чоловіка, нещасливі. Все повинно будуватися на великому коханні. Я його знайшла! Був корпоратив. Тоді на мене дивилися всі чоловіки, але ось саме від нього я відчувала якісь імпульси. Він запросив мене на повільний танець, і йому навіть вдалося мене поцілувати. Потім запросив на обід і запитав: «Житимемо разом?».

Зі слів співачки, про статки свого чоловіка вона дізналася значно пізніше, адже спочатку вони жили скромно: «Ми жили в офісі. Направо - двері в офіс, наліво - це однокімнатна квартира. Він настільки був простою людиною, що як я могла подумати? Уже через рік прибігає мій друг: «Камаліє, ти знаєш, хто твій чоловік?!» Кажу: «Хто?». «Я тут в інтернеті вичитав. Так він же входить до рейтингу найбагатших людей світу!». Я дуже довго не могла повірити, що це відбувається зі мною».

 

У третьому ефірі «Танців з зірками» Камалія та Дмитро Жук виконали ніжну румбу.

Раніше Камалія зізналася 1plus1.ua, що в реальному житті не відповідає образу, створеному «жовтими» ЗМІ. Тож саме на проекті «Танці з зірками» прагне показати «себе справжню».

Новини по темі