Катерина Кухар із чоловіком та донькою відпочила у Болгарії (сонячні фото)

Танці з зірками
Катерина Кухар із чоловіком і донькою відпочила у Болгарії

Також зіркове подружжя відсвяткувало День народження Олександра Стоянова.

Поділитися:

Прима-балерина Національної опери України та суддя проекту Танці з зірками Катерина Кухар разом з чоловіком Олександром Стояновим і молодшою донькою Настусею провели кілька романтичних тижнів у Болгарії.  

В цю країну вони їздили в якості журі на щорічний всеукраїнський конкурс в Болгарії, але приємні робочі дні змогли поєднати з відпочинком.

Цікаво й те, що дати фестивалю збіглися з Днем народження Олександра Стоянова, якому виповнилося 32.

До речі, у свій день народження він у своєму мікроблозі поділився фото, на якому показав доньку Настусю.

Під час короткочасної відпустки Олександр і Катерина встигли виконати не тільки стандартну програму літнього відпочинку сонце-море-пляж, але й відвідали замок в Бургасі, річку Ропотамо:

«Це якась болгарська Амазонка! Річка Ропотамо протікає по заповіднику, названому на її честь.

Потрапляєш сюди в спекотний день і ніжна прохолода рятує від палючих променів сонця, а навколо сотні небачених птахів, безліч квітів, в річці плавають черепахи, а за деревами ховаються косулі.

Будете в Болгарії – відвідайте з дітьми, всі будуть в захваті», – поділилася своїми враженнями від екскурсії українська прима-балерина Катерина Кухар.

Прем'єр Національної опери України Олександр Стоянов також розповів про свої емоції від побаченого:

«Одна з визначних пам'яток, яку варто подивитися – замок Равадіно в Бургасі. Офіційна назва «Закоханий у вітер».

Замок новий, був побудований буквально 20 років тому, але у нього дуже захоплива історія. Його створив колишній силовик. Злі язики кажуть, що гроші на замок він заробив не найбільш чесним шляхом, за що був притягнутий до відповідальності, відбув покарання в місцях позбавлення волі, але коли вийшов, продовжив будівництво.

Зведений замок за його особистим проектом, допомагають йому в будівництві сини.

Він незвичайний, в ньому цікаво поєднується і бароко, і готика, і казковість. І все це потопає в зелених парках зі ставком, скульптурами та павичами, які ходять територією.

Нагадаємо, що скоро на 1+1 розпочнеться новий сезон Танців з зірками. Чи побачимо ми Катерину Кухар у суддівському кріслі дізнаємося вже незабаром.

Новини по темі