Коли бракує слів: У Viber з'явилися стікери Танці з зірками

Танці з зірками
Коли бракує слів: У Viber з'явилися стікери Танці з зірками
1plus1.ua

Нові стікери допоможуть виразити ваші емоції по-особливому.

Поділитися:

Пристрасті на паркеті вже зашколюють. Щоб висловити думки та виразити емоції, часом бракує слів. Тож у нагоді стануть цікаві стікери у Viber, присвячені Танцям з зірками. Прихильники шоу можуть завантажити їх за посиланням.

На деяких стікерах можна впізнати таких зірок шоу, як Наталю Могилевську, Надю Дорофеєву, Сергія Бабкіна, Влада Яму, Катерину Кухар, MONATIK та інших.

Зазначимо, що у глядачів є можливість взяти участь у альтернативному голосуванні та оцінювати запальні виступи зіркових учасників з телефону, а саме за допомогою програми Viber, одразу під час виконання артистами постановок у прямому ефірі. Також у мессенджері користувачі мають можливість переглядати останні відео з прямого ефіру, читати найсвіжіші новини і спостерігати за тим, що відбувається за лаштунками проекту. Для цього потрібно вступити до групи у Viber або знайти паблік чат Танці з зірками на 1+1 у пошуковій стрічці програми. Наголосимо, що це перший телевізійний діджитал-проект в Україні, авторами якого виступили партнери телеканалу 1+1 компанія Middleware.

 

 

Новини по темі