"Майже всі були впевнені, що мене вистачить на два-три ефіри", — Олександра Заріцька прокоментувала участь у "Танцях з зірками" та подякувала за подарунок

Танці з зірками
Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла про головний подарунок на Танцях з зірками

Олександра Заріцька розповіла про участь у "Танцях з зірками" та подякувала за здійснення її мрії.

Поділитися:

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька у своїй соціальній мережі розповіла, як погодилась взяти участь у проєкті «Танці з зірками», який вона покинула у десятому ефіріта що їй дав цей досвід.

Олександра зізналась, що її усі відмовляли, але вона все ж наважилась погодитись брати участь у проєкті:

"Вирішити брати участь у шоу «Танці з зірками» було дуже ризикованим та важким для мене рішенням, майже всі мене відмовляли, знаючи, що я можу бути інколи несерйозною, що моя фізична підготовка не розрахована на такі навантаження. Майже всі були впевнені, що мене вистачить на два три ефіри, але мало хто знав, що танці були моєю великою мрією".

Олександра зізналась, що погодившись на цей проєкт зробила перший і супер-відповідальний, рішучий крок до своєї цілі і почала готуватись: "В мені жила велика мрія дитинства – танцювати і не соромитись себе, танцювати в своє задоволення і показувати прогрес, показати на своєму прикладі, що будь-яка мрія, навіть важка для здійснення – реальна. В мене повірили і допомогли величезна кількість людей, я навіть не могла уявити, що так багато талановитих, і навіть геніальних людей стоїть за цим проектом. Я рада що тепер знаю вас всіх, ви всі зробили мене найщасливішою дівчиною в світі!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Заріцька про почуття до партнера: Я щаслива, коли Юра поруч та переживаю, чи напише він мені після проєкту

Також, Олександра зізналась, що тепер окрім музики у неї з'явився ще один сенс життя:

Окрім музики, в мене тепер є ще один сенс життя – танці. І я покажу ще більші результати, тепер я точно знаю, що нереального – не існує. І якщо я змогла своїм прикладом надихнути хоча б одну таку саму дівчинку чи хлопця почати здійснювати свою мрію – то це все було недарма. І найбільшим подарунком, який приніс мені проект танці з зірками – став мій вчитель, друг, людина, яку я полюбила всім серцем – Юра.

Заріцька та Мєшков

Наостанок, Олександра Заріцька подякувала усій команді "Танців з зірками": Дякую усій команді «Танців з зірками»! Усім хто вірив у мене, підтримував, та тим, хто кидав мені виклики! Усім тим, хто своєю тяжкою працею допомагає здійснювати мрії".

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши 

Дивіться сімейник танець Олександри Заріцької із бабусею та Олександром Мєшковим:

Новини по темі