Маша Єфросиніна показала, якою була в 15 років

Танці з зірками
Маша Єфросиніна у 15 років
@mashaefrosinina

Зірка поділилася історією зі студентських часів.

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм екс-учасниця  Маша Єфросиніна поділилася із шанувальниками архівним знімком. На чорно-білій світлині Маші 15 років. Зірка доповнила фото чуттєвим коментарем, пригадуючи свої студентські роки. Крім того, ведуча привітала усіх із днем дівчат. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфросиніна пожартувала над своїм фото 17-річної давнини 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masha Efrosinina (@mashaefrosinina) on

«Тут мені 15 років. Я фарбуюся, як єнот, важу 55 кг; закохана в найкрасивішого хлопчика в школі; виконую соло в самодіяльних постановках; у мене з усіх предметів «відмінно», і рятує від загального ганьби тільки «незадовільно» з поведінки ... Загалом, все супер у мене тут!

І ось тут я ще не знаю, що через якихось три роки буду лежати в київській лікарні з перспективою операції і вагою 76 кг. І з надією, що мене провідає хоч хтось із моїх студентських приятелів. А всередині буде задушливе відчуття, що я повна ні кому не потрібна нікчема ... Поруч, як завжди, тільки мама! Моя кохана, ніжна матуся ... Вона промовляє: «Донечко, настав час визнати, столиця не для тебе! Не виживеш ти тут, це жорстокий і складний світ, особливо для провінціалки! Поїхали додому, в Сімферополі тебе візьмуть до будь-якого ВНЗ, та й ми завжди поруч».

І я здаюся.
Залишається довчитися декілька місяців до кінця другого курсу, скласти іспит і переводитися з університету ім. Шевченка в кримський універ. Рішення прийнято.
Буквально за місяць до закінчення навчання, у холі жовтого корпусу мені попадається на очі оголошення про набір на конкурс «Міс Університет». Промовчу про те, що я ніколи не брала участь в конкурсах, скажу лише, що моє відображення у дзеркалі одразу ж закричало: «Мань, де ти і де міс університет взагалі? Відкрий очі!». Таким чином, я вирішила взяти участь - все одно друзів немає, особистого життя нуль! Що я втрачаю? Ну хіба що залишки самооцінки:) Я психанула і пішла! Конкурс я виграла, хоча в той рік я домоглася навіть скасування виходу в бікіні - до такої міри зганьбитися я вже не могла собі дозволити:) На тому конкурсі я знайомлюся з Валерією, помічником режисера! І вона пропонує мені підробіток адміністратором на Першому національному каналі в програмі «Щасливий дзвінок». Адміністратором я не попрацювала ні дня - мене відразу назначили співведучою Юри Горбунова і Олі Бурої... Ну, а далі ви все знаєте:)
Сьогодні Міжнародний день дівчаток! І я хочу, щоб кожна дівчинка і її мама, читаючи мою історію, завжди пам'ятала, що можна здатися, а можна зробити щось несподіване для себе, і тим самим різко змінити сценарій життя! Вірте у себе, мої дівчатка!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кумедна Маша Єфросиніна у трейлері української комедії «Пригоди S Миколая» (відео)

Новини по темі