"Ми з різних світів, я живу у маленькому місті", – партнер Олександри Заріцької на шоу «Танці з зірками» драматично прокоментував їхні стосунки поза проєктом

Танці з зірками
Танці з зірками: Партнер Олександри Заріцької драматично прокоментував їхні стосунки поза проєктом

Партнер Олександри Зарицької на проєкті «Танці із зірками» Юрій Мєшков прокоментував їхні стосунки поза проектом.

Поділитися:

Партнер Олександри Заріцької на шоу «Танці з зірками» Юрій Мєшков відверто розказав про їх стосунки поза ефіром та як він сприймає дану ситуацію.

Я дивлюсь на все тверезо і розумію, що може закінчитись ця історія. Ми з різних світів. Я живу у маленькому місті, треба переїхати до Києва, знайти ту справу, яка буде приносити вдосталь коштів та бути просто на ступінь або дві вище, щоб бути разом.

Також танцюрист розповів, що заздалегідь відчував, з ким він танцюватиме:

Я коли ще не знав, що буду затверджений на «Танці з зірками», я знав, що буду танцювати з Олександрою Заріцькою. Я це відчував, навіть батькові казав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Заріцька про почуття до партнера: Я щаслива, коли Юра поруч та переживаю, чи напише він мені після проєкту

Юрій дуже хотів би перемогти на проєкті, насамперед – заради Олександри:

Я хотів би принести перемогу Олександрі за те, що вона обрала мене і як вдячність за те, що вона стільки для мене робить.

Дивіться відео чуттєвого танцю пари під під неймовірну "На небі" "Океану Ельзи":

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі