Олена Шоптенко: 10 фактів, які вас здивують

Танці з зірками

Цікаві подробиці з життя головного хореографа «Танців з зірками».

Поділитися:

Сьогодні, 21 грудня, зірковому хореографу Олені Шоптенко виповнюється 32 роки. Їй успішно вдається поєднувати материнство, участь у «Танцях з зірками», викладацьку роботу і багато інших занять. Ще більше цікавих фактів з життя Олени Шоптенко — в нашому матеріалі.

1. Олена Шоптенко народилася в сім’ї бізнесмена і лікаря. Батько вирощує печериці, а мати працює невропатологом.

2. Танці з’явилися в житті Олени Шоптенко у 6 років. Своє перше тренування майбутній хореограф відвідала у 1993. Через 2 роки Олена змінила напрям — замість класичних танців почала займатися бальними.

3. Олена Шоптенко закінчила школу із золотою медаллю. Після випуску вступила до Національного економічного університету.

4. Свою першу нагороду хореограф здобула у 2000 році. Олена Шоптенко стала чемпіонкою Києва і вийшла у півфінал на турнірі German Open у Мангеймі.

5. Вже у 2006 році Олена отримала почесний титул — чемпіонка світу з бальних танців. Наступного року зірка перемогла в чемпіонаті України.

6. Пара Олени Шоптенко і Володимира Зеленського перемогла у першому сезоні проекту «Танці з зірками». Потім вона повернулася на шоу із актором Ахтемом Сеітаблаєвим, а в третьому сезоні оновленого шоу вийшла на паркет із актором Олексієм Яровенком. Також проявила себе як головний хореограф «Танців...» під час другого сезону оновленого проекту.

7. Чоловік Олени — підприємець Олексій Іванов. Весілля відбулося через 2 роки після розлучення з Дмитром Дікусаром.

8. Олена Шоптенко виховує сина Олексія, якого назвали на честь батька.

Фото: instagram/alena_shoptenko

9. Після пологів зірка була вдома лише 3 дні. На 4-ий Олена повернулась до роботи в «Танцях з зірками». 

10. Танцівниця може похвалитися чудовою фігурою. Будучи при надії, вона набрала 15 кілограмів. Опісля скинула 18.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. 

2. 

3. 

Новини по темі