Півфінал Танців з зірками: на головний паркет країни повернеться Юрій Ткач та Аніта Луценко

Танці з зірками
Півфінал Танців з Зірками
1plus1.ua

Хто покине ефір за крок до фіналу, дивіться у неділю ввечері на 1+1.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться півфінал оновленого проекту Танці з зірками, у якому стане відомо, хто з учасників потрапить до фіналу, а хто за крок до перемоги залишить проект. Цього разу зіркові пари також будуть показувати глядачам по два виступи. Але в одному із танців до них приєднається екс-учасник проекту.

Так, Іраклі Макацарія та Яна Заєць станцюють румбу і хіп-хоп разом з фіналісткою минулого сезону та учасницею гурту Время и Стекло Надею Дорофєєвою.

Першим танцем Лесі Нікітюк з Максимом Єжовим стане запальна сальса, а другим – пристрасне танго, яке пара продемонструє разом з учасницею минулого сезону співачкою Олею Поляковою.

Павло Вишняков та Юлія Сахневич цього ефіру покажуть глядачам ф'южн. У другому номері актор станцює емоційний пасадобль одразу з двома партнерками, адже для цього номеру на паркет повернеться Аніта Луценко.

А от Ігор Ласточкін разом з Ілоною Гвоздьовою покажуть глядачам аргентинське танго. Другим танцем стане фрістайл, до якого приєднається усім відомий комік та колишній партнер Ілони Юрій Ткач. Чи зможуть партнери станцюватися разом та чи вдасться їм підкорити танго, дивіться вже цієї неділі в прямому ефірі.

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі складе дружина та ведуча Світського життя Катя Осадча. Цього разу у випуску буде одразу два спеціальних гостя. Своїми новими композиціями залу запалять популярний співак Макс Барських та гурт KAZKA, який з піснею Плакала вперше в історії української музики потрапив до Топ-10 світового хіт-параду сервісу Shazam.

Нагадаємо, у кожному ефірі до зони ризику потрапляють пари, які набирають найменшу кількість балів у сумі за результатами оцінок суддів і глядацького голосування. Хто з двох пар із найменшою кількістю балів залишить проект, а хто продовжить боротьбу за перемогу, вирішують судді. Врятувати своїх улюблених зірок можна активним голосуванням шляхом смс і телефонних дзвінків. Минулого ефіру проект залишили Michelle Andrade та Женя Кот. Хто цього разу стане фаворитом, а кому доведеться покинути шоу, глядачі дізнаються вже 11 листопада о 21:00 на телеканалі 1+1.

Після закінчення ефіру о 23:40 глядачі каналу 1+1 зможуть подивитися прем’єрний концерт Олі Полякової Королева ночі, який зовсім нещодавно відбувся на величезному майданчику в Палаці спорту.

Новини по темі