Як перестати соромитись і почати танцювати: Поради психолога Наталі Холоденко

Танці з зірками

Відомий психолог зізналася, з ким хоче танцювати на головному паркеті країни.

Поділитися:

Уже 27 серпня відбудеться прем’єра довгоочікуваного проекту «Танці з зірками». А втім, поки шоу огорнуте ореолом таємниць – українці все ще дізнаються імена майбутніх учасників «Танців…».

Тим часом сайт 1plus1.ua поспілкувався з відомим психологом Наталею Холоденко, яка прийняла #танціззіркамиchallenge та вже присвячує себе репетиціям, аби ефектно постати на головному паркеті країни.

Наталю, ви зізналися, що участь у «Танцях з зірками» – одне з найшаленіших рішень у вашому житті. Чому ж зважилися на нього?

Розумієте, 10 років тому я сиділа у своєму місті Черкаси, дивилися це шоу, вболівала за Наталю Могилевську та Влада Яму й мріяла потрапити на паркет. А коли стала медійною, «Танців з зірками» вже не було. Це була мрія, яка вмерла. Тож коли мене запросили в проект, зрозуміла, що треба схопитися за цей шанс. Для мене це дуже визначна подія – як весілля чи народження дитини.

 

Якого партнера по танцях хочете бачити поруч із собою?

Мужнього, доброго, красивого та харизматичного чоловіка (усміхається).

Поділіться, як наразі готуєтеся до проекту…

Зі сльозами на очах, адже я декілька років не займалася спортом. Зараз маю вкрай велике навантаження, до всього додається багато справ, пов’язаних із моєю професійною діяльністю. Тож репетиції проходять допізна. Складно запам’ятати рухи. Однак це цікавий процес, і коли все виходить, отримую неабияку насолоду. До того ж тіло підтягується й каже мені «дякую».

 

Чи вподобали якийсь танець, котрий хочете виконати на паркеті шоу?

Танго. Це була улюблена музика мого покійного батька. Тож для мене це особливий танець.

Що, як психолог, порадите тим, хто через страх чи сором’язливість не зважується на заняття танцями?

Якщо у вас виникає бажання танцювати, зробіть це – і перші декілька занять не звертайте увагу на складнощі, на те, що щось не зрозуміло. Переживайте це як досвід. Танці – це щастя, яке доступне всім людям, і байдуже скільки вам років чи скільки маєте дітей.

Новини по темі