Шоу Танці з зірками перемогло у п’яти номінаціях премії «Телетріумф»

Танці з зірками

Легендарний проект став найкращим розважальним форматним шоу.

Поділитися:

Вчора у центрі столиці відбулось щорічне вручення національної телевізійної премії «Телетріумф», в рамках якого легендарне шоу Танці з зірками на телеканалі 1+1 отримало одразу п’ять нагород у різних номінаціях.

Танці з зірками стали кращим розважальним форматним шоу, а продюсерська група проекту у складі Олександра Ткаченко, Ольги Слісаренко, Вікторії Баранової (Лєзіної), Володимира Завадюка, Марини Грицуляк перемогла у номінації «Продюсер/продюсерська група телепрограми».

Тим часом, Юрій Горбунов отримав перемогу у номінацій «Ведуча/ведучий розважального форматного шоу», Андрій Музика став кращим режисером-постановником розважальної програми-шоу, гумористичної програми, музичної програми, концерту, церемонії, а Ольга Слонь перемогла у номінації «Художник з костюмів/стиліст».

Легендарне повернення Танців з зірками викликало інтерес не тільки глядачів телеканалу 1+1, але й користувачів Мережі. Так, зірки і танцівники проекту розкривали свою участь у шоу за допомогою #танціззіркамиchallenge. Протягом декількох тижнів артисти передавали одне одному челендж та закликали українців взяти у ньому участь, поки глядачам не став відомий повний склад учасників проекту. На відео знамениті артисти демонстрували свої перші танцювальні па та відкривали ім’я наступного учасника Танців з зірками.

Танці з зірками пройшли з високими рейтингами, а фінальний епізод отримав рекордну частку за сезон проекту – 21,9% за аудиторією 18-54 (Україна) і 24.7% - по 18-54 (50К +). Середня частка сезону «Танців із зірками» склала 18.6% за аудиторією 18-54 (Україна) і 21.2% - по 18-54 (50К +). Таким чином, випуски «Танців із зірками» очолили ТОП найбільш рейтингових телепродуктів на українському ТБ в осінньому сезоні 2017 року.

Незмінним ведучим Танців з зірками був Юрій Горбунов, членами журі – тренер Голосу.Діти-4 MONATIK, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар і популярний хореограф Влад Яма, а переможцями стали українська співачка і тренер Голосу.Діти-4 Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко, які у фіналі виконали пристрасну румбу.

Нагадаємо, після високих рейтингів Танців з зірками телеканал 1+1 вирішив продовжити легендарний проект на другий сезон, який глядачі побачать вже восени 2018 року.

Новини по темі