Стало відомо ім'я другого члену жюрі проекту «Танці з зірками»

Танці з зірками

В Україні продовжується грандіозний #танціззіркамиchallenge телеканалу «1+1».

Поділитися:

Сьогодні популярний співак та тренер «Голосу. Діти-4» MONATIK здивував всю країну  та «підірвав» соціальні мережі  своєю креативною відповіддю на #танціззіркамиchallenge.

Відомий артист зняв маленький гумористичний фільм про те, як він отримує челендж від співачки Камалії та розповів, що в «Танцях з зірками» стане одним з членів журі:

Шановна Камаліє, я приймаю Ваш виклик! Трохи в іншому амплуа. Буду оцінювати Ваші танці в якості журі! Щасливий взяти участь у найбільш танцювальному шоу країни «Танцi з зiркамі», - підписав відео улюбленець публіки. 

#танціззіркамиchallenge MONATIK передав популярній співачці та «суперблондинці» Олі Поляковій. Але чи прийме артистка виклик досі невідомо. 

Оля Полякова – одна з найбільш епатажних та відомих співачок українського шоу-бізнесу, тренер гумористичного шоу «Ліга сміху» та зірковий репортер «Світського життя з Катериною Осадчею». Найбільш відомі пісні співачки – «Обними меня», «Алло», «Шарик», «Люли» і «Шлепки».  

Зазначимо, що днями у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» Камалія виконала кавер на пісню MONATIK «Кружит». 

Тим часом, #танціззіркамиchallenge вийшов за рамки проекту та став всеукраїнським. До челенджу вже долучилися такі популярні зірки, як співак Володимир Дантес, ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін та модель плюс-сайз Тетяна Мацкевич, а також  жителі з різних куточків України. 

Прийняти участь у челенджі можуть всі бажаючі. Для цього потрібно записати відео з танцювальними па будь-якого стилю, опублікувати його в соціальних мережах та залучити друзів до #танціззіркамиchallenge. Автору кращого ролика ведучі «Сніданку з 1+1» подарують два квитки на прямі ефіри.

Нагадаємо, на головній сцені країни свої сили спробують ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталя Холоденко та співачка Камалія. Співак і тренер «Голос. Діти-4» MONATIK та всесвітньо відома балерина Катерина Кухар стануть членами журі проекту,  а ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара - досі є таємницею. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.

Новий сезон легендарного проекту  «Танці з зірками» вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та новими вражаючими декораціями.

Слідкуйте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу «1+1» та на сторінках зірок.

Новини по темі