Суддя Катерина Кухар розповіла, чому дарує квіти зірковим учасникам шоу

Танці з зірками

Що символізує подарунок вимогливої судді.

Поділитися:

Всесвітньо відома балерина та суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар зарекомендувала себе як найсуворіша суддя проекту. Втім, кожного ефіру Катерина дарує квітку зірці, яка найбільше вразила її під час виступу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стримуючи сліз: Катерина Кухар розповіла про особисту ціну слави

Вручення квітки -  маленьке послання учаснику шоу. Це знак, за допомогою якого я можу показати своє ставлення до всього, що відбувається, і висловити свої почуття, - сказала Катерина Кухар.

Зазначимо, що першим фаворитом всесвітньо відомої балерини став ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров. Суддя подарувала мандрівнику червону троянду та зізналась, що не може дивитись на новоспеченого танцівника без посмішки.

«Це був знак моєї поваги і підтримки Дмитра. Мені сподобалася його благородна мотивація. Він сказав, що його участь у шоу моє стати для мільйонів українців поштовхом почати танцювати і не боятися, що щось не вийде», - поділилась балерина.

Минулої неділі серце вимогливої Катерини Кухар полонив повільний фокстрот у виконанні популярної співачки Наталі МогилевськоїНаталія Могилевська попросила вибачення у Кузьми і розповіла про свої стосунки з чоловіками та її партнера Ігора Кузьменко. Цього разу балерина подарувала артистці гортензію та зізналась, що від виступу Наталі у неї бігли мурашки по шкірі:

«Третій тиждень поспіль у проекті «Танці з зірками» мене дивує Наталя Могилевська: її майстерність перевтілення та вміння з номера зробити міні спектакль. Цього ефіру Наташа щиро продемонструвала свої почуття та танцювала дуже проникливо. Вона розповіла про свої надії, самотність, больові точки - це був сміливий вчинок. Я поважаю Наталю за сміливість. Тому подарувала їй гортензію - це квітка щирості та надії. Наталі я бажаю завжди залишатися справжньою», - зізналась Катерина.

Хто наступним отримає прихильність всесвітньо відомої балерини та судді «Танців з зірками» Катерини Кухар, глядачі дізнаються вже наступної неділі.

Нагадаємо, що минулого тижня Катерина Кухар та її чоловік і партнер Олександр Стоянов, найгарніша балетна пара Європи, вразили глядачів телеканалу «1+1» чуттєвою постановкою під сингл «Take me to church» ірландського музиканта Hozier.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як після поцілунку Полякової Катерина Кухар оцінила виступ співачки

Новини по темі