«Танці з зірками» залишила перша пара

Танці з зірками

Сьогодні зіркові учасники на головному паркеті країни підкорювали стилі, у яких ніколи раніше не танцювали.

Поділитися:

Найменшу кількість балів від суддів «Танців з зірками» та глядачів телеканалу «1+1» отримали пари Олександра Скічка та Анни Паламарчук і Наталі Холоденко та Дмитра Жука, потрапивши до зони ризику.

Долю пар вирішили судді проекту: MONATIK віддав перевагу Олександру, а Влад Яма та Катерина Кухар - Наталі. Таким чином, проект залишив Олександр Скічко:

«Це було нелегко. Я дякую всім глядачам за величезну підтримку, та телеканалу «1+1» - за можливість відкрити себе з нового боку. Мій вибір сьогодні – медовий місяць», - сказав Олександр.

«Танці з зірками» утримують показники на високому рівні. Другий випуск шоу по аудиторії 18-54 (Україна) зібрав рейтинг 6.0% та частку 19.7%, по аудиторії 18-54 (50К+) рейтинг 6.9% і частка 23.2%.  Програма «Танці з зірками» очолила ТОП найбільш рейтингових телепродутків тижня, випередивши футбольну трансляцію Україна-Туреччина на ТРК Україна в суботу (рейтинг – 5.3%/4.5%, частка – 18.7%/16.9%) та інші телепродукти на українському ТБ.

Наступного тижня на вас знову чекатимуть неймовірні перевтілення зірок на паркеті та їхні грандіозні постановки. А також нам доведеться попрощатися ще з однією парою! Дивіться оновлені Танці з зірками щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі