Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу в шостому ефірі

Танці з зірками
Хто покинув шоу "Танці з зірками" в шостому ефірі

10 жовтня відбувся шостий ефір "Танців з зірками", тема якого — "Вечір кумирів". Вже відомо, хто на цьому тижні покинув проєкт.

Поділитися:

Сьогодні, 10 жовтня о 21:00, відбувся шостий ефір "Танців з зірками". Зірки вразили неймовірно емоційними чуттєвими виступами. Підтримати зіркових учасників приїхали їх рідні та близькі. З початку ефіру ведучий Юрій Горбунов приголомшив новиною: шоу покинуть відразу дві пари.

В зоні ризику опинились: Олександра Заріцька та Юрій Мєшков, Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, Lida Lee та Олексій Базела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в шостому ефірі (відео)

За результатами глядацького голосування та за загальною сумою балів від суддів покинула проєкт пара: Lida Lee та Олексій Базела.

Lida Lee танці

"Я дуже вдячна цьому проєкту, цьому шоу, тому що він подарував мені крила, він подарував мені неймовірного партнера, з яким пліч-о-пліч можна йти разом. Вдячна за розвиток, за зростання і всьому колективу, який працює над цим грандіозним проєктом, тому що це справді грандіозне шоу, друзі", — зворушливо на прощання відзначила співачка.

"Люди, танцюйте і будете трішечки щасливішими", — додав партнер Ліди, Олексій Базела.

Далі судді обирали, яка ж пара наступною залишить головний паркет країни: Олександра Заріцька та Юрій Мєшков чи Ольга Харлан та Дмитро Дікусар.

Заріцька Харлан
- Максим Чмерковський віддав свій голос за Ольгу Харлан та Дмитра Дікусара, його вибір підтримав Влад Яма;
- Юлія Саніна та Катерина Кухар віддали свої голоси за Олександру Заріцьку та Юрія Мєшкова. 

Після невеличкої наради судді вирішили, що в цьому ефірі шоу залишить все-таки одна пара, тобто Lida Lee та Олексій Базела.

Дивіться хвилююче та шокуюче шоу результатів: 

Згадуємо яскраві виступи пари Lida Lee та Олексія Базели:

Нагадаємо, що квитки на наступні прямі ефіри все ще можна придбати! Просто натисніть на посилання.

Новини по темі