Ткач зістариться на 40 років, а Могилевська станцює з дочкою Лілії Ребрик

Танці з зірками

Цієї неділі, 22 жовтня, о 21:00 відбудеться півфінал Танців з зірками.

Поділитися:

З кожним ефіром складність постановок зростає, адже зовсім скоро Україна обере найкращу танцювальну пару країни. За крок до грандіозного фіналу шоу всі зіркові учасники виконають по два танці: з бальної та сучасної хореографії. Одну з постановок пари виконають з одним з танцівників, який вже вибув із проекту, іншу – з дітками. Так, Надя Дорофєєва та Євген Кот своєю зворушливою постановкою торкнуться проблеми стосунків батьків та дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зізналася, хто став для неї відкриттям у Танцях з зірками

«Сьогодні я щаслива танцювати разом з маленькою, але дуже талановитою дівчинкою, тому що насправді діти нас багато чому вчать: бути справжніми, відвертими, не соромитися бути самими собою. Завдяки тренерству у проекті Голос.Діти-4 і участі у Танцях з зірками я відкрила для себе неймовірну кількість талановитої малечі. Нашим танцювальним номером ми з Женею прагнемо надихнути всіх батьків прислухатися до своїх дітей та підтримувати їх. Особисто мені дуже пощастило з батьками, адже вони в мене вірили і вчасно розгледіли  мій талант. Був час, коли я думала стати депутатом або адвокатом, тому що у школі мені легко давалося право. Бувало, що  я ставала перед дзеркалом з лаком для волосся та співала, вмикала фен і уявляла, що знімаюсь у кліпі. Коли я виграла  у конкурсі Чорноморські ігри, мої батьки плакали від щастя, зустрічаючи мене після виступу, та сказали: «Все зрозуміло, будемо співати», - поділилась Надя Дорофєєва.

Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко розкажуть історію про двох сиріт. Цікаво, що у номері візьме участь донька хореографа Танців з зірками Андрія Дикого та одної з ведучих зіркового балкону Лілії Ребрик. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дика сімейка»: Чоловік Лілії Ребрик розповів, як запалив із коханою на балконі Танців з зірками

Юрій ТкачЮрій Ткач зізнався, кого вважає своїм найбільшим конкурентом у Танцях з зірками та Ілона Гвоздьова вийдуть на головний паркет країни, зістарівшись на 40 років: пара виконає чарівний номер про людей літнього віку, які згадали молодість та закружляли у танго разом зі своїми онуками. Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко запросять малечу у чарівний світ казки, вхід у яку пролягатиме через чарівну шафу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв надихнув Олену Шоптенко розпочати акторську кар’єру

Спеціальними гостями півфіналу Танців з зірками стане танцювальна студія D.SIDE DANCE STUDIO та популярне поп-оперне тріо «Il Volo»,  в складі двох тенорів П'єро Бароне, Іньяціо Боскетто і баритона Джанлуки Джінобле. Цікаво, що виступ молодих та талановитих італійців стане першим в Україні. Хто складе пару Юрію Горбунову на зірковому балконі – досі залишається таємницею.

Зазначимо, що учасники Танців з зірками танцюватимуть під живе виконання оркестру та учасників Голосу країни Марти Адамчук, LAUD (Влад Каращук) та Влада Беліка.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Кекелія, Роман Дуда, Інгрет та Влад Каращук розповіли, за кого вболівають на шоу

Новини по темі