Третій ефір шоу «Танці з зірками»: роздивляємось сукню ведучої голдруму Іванни Онуфрійчук

Танці з зірками
Іванна Онуфрійчук: сукня у 3-му ефірі Танців з зірками
Instagram/ivannaonufriichuk

Ведуча голдруму у шоу «Танці з зірками» Іванна Онуфрійчук не втомлюється дивувати нас своїми вишуканими та розкішними образами. Роздивляємося її сукню з 3-го ефіру.

Поділитися:

Ведуча Іванна Онуфірйчук, яка кожного прямого ефіру підтримує учасників шоу «Танці з зірками» у голдрумі, постійно тішить глядачів яскравими вечірніми образами. На третьому ефірі телеведуча сяяла у сукні від OLYA MAK brand.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівнюємо сукні ведучої голдруму Іванни Онуфрійчук та вибираємо кращу (голосування)

На першому ефірі ми побачили ведучу у розкішній червоній сукні від Dior з ліфом у вигляді серця. На другому – в елегантній сукні відтінку айворі від Eva Lendel. На третьому ж ефірі «Танців з зірками» Іванна Онуфрійчук постала у жовтій пишній сукні з фатину від OLYA MAK brand.

На виготовлення сукні було використано понад 50 метрів тканини та витрачено 48 годин роботи. Пишна спідниця складається з безлічі фатинових оборок, а ліф з глибоким V-подібним декольте додає образу пікантності та витонченості водночас.

Іванна Онуфрійчук сукняФОТО: Instagram/ivannaonufriichuk

Образ Іванни Онуфрійчук гармонійно доповнив сет ювелірних прикрас та лаконічна зачіска.

Іванна Онуфрійчук СукняФОТО: Instagram/ivannaonufriichuk

Дивіться номер-відкриття 3 ефіру шоу «Танці з зірками»:

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати за посиланням або натиснувши на зображення:

Купити квитки на ефір Танці з зірками

Новини по темі