Третьому сезону Танців з зірками бути!

Танці з зірками
На каналі 1+1 стартує новий сезон найпопулярнішого розважального проекту Танці з зірками
1plus1.ua

Чого чекати від грандіозного проекту?

Поділитися:

Зовсім скоро на каналі 1+1 стартує новий сезон найпопулярнішого розважального проекту Танці з зірками, який минулого року став найбільш рейтинговим телевізійним продуктом осені на українському телебаченні.

Незабаром стануть відомі імена танцівників та їх зіркових напарників. Хто із популярних артистів братиме участь у шоу поки що тримається в суворій таємниці. Продюсери Танців з зірками інтригують неймовірним кастингом зірок, а також новим суддею.

«Цього сезону на телеглядачів чекає багато сюрпризів. Ми дослухаємося до думки глядачів, і щороку запрошуємо до участі найзатребуваніших зірок українського шоу-бізнесу, на появу яких усі давно чекають. З постановками нам допомагатимуть нові режисери, які інтегрують у проект ще більше інновацій. В нас оновиться суддівська трійка, і цілком можливо, що одне з місць в ній посяде визнаний у всьому світі танцівник. Також ймовірно, що один з наших хореографів вийде на паркет у якості учасника», - розповів керівник Big Entertainment Shows 1+1 медіа Володимир Завадюк та додав, що команда розпочала пошук талановитих та багатожанрових танцюристів у новий сезон.

Нагадаємо, минулого сезону Танців з зірками у проекті брали участь 14 зіркових пар. Кожної неділі глядачі голосували за своїх фаворитів, яких вони хотіли бачити в фіналі. Переможцями проекту стали комік Ігор Ласточкін разом зі своєю партнеркою, танцівницею та хореографом Ілоною Гвоздьовою.

Новини по темі