У переможця Танців з зірками Ігоря Кузьменка народилася донька

Танці з зірками

Днями в сім'ї танцівника відбулося поповнення.

Поділитися:

Днями в сім'ї танцівника Ігоря Кузьменка, переможця першого сезону оновлених Танців з зірками на 1+1, партнера Наталії Могилевської, відбулося поповнення. Вранці 17 серпня о 11:25 Олександра Кузьменко подарувала своєму чоловікові доньку. Дівчинку зростом 53 см і вагою 3,360 назвали Мирославою. Дитинка народилася в Одесі, мама і дочка почувають себе добре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Супер-супер-супер»: Горбунов і Кароль знову вийдуть на паркет Танців з зірками

Радісна подія відбулася напередодні прем'єри проекту, в період активних підготовок до прямих ефірів Танців з зірками. Ігор намагається поєднувати тренування і знаходить час, щоб побути з дружиною і донькою.

Нагадаємо, раніше танцюрист ділився спогадами, коли він вперше дізнався, що стане батьком. Пара давно мріяла про дитину, і як тільки стало відомо, що Олександра вагітна первістком, вона не втрималася й одразу ж зізналася Ігорю.

У новому сезоні проекту Танці з зірками візьмуть участь грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки й тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер «Ліги сміху» Ігор Ласточкін, солістка гурту «НЕАНГЕЛИ» Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Michelle Andradе, ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огнєвіч, телеведучі Леся Нікітюк та Оксана Марченко, співак Павло Зібров і ведучий ранкового шоу «Сніданок 1+1» Руслан Сенічкін.

З ким із зірок буде танцювати Ігор Кузьменко, глядачам телеканалу 1+1 стане відомо вже цієї неділі 26 серпня о 21:00.

Відкрито продаж квитків на ефіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спокусливі сукні та смугасті костюми: Яскраві образи зірок на презентації Танців

Новини по темі