Учасники Голосу країни розкрили закулісні подробиці підготовки до прямих ефірів Танців з зірками

Танці з зірками
Учасники Голосу країни розповіли про шоу Танці з зірками
1plus1.ua

Вокалісти Голосу країни поділилися враженнями після перших двох ефірів шоу Танці з зірками

Поділитися:

Минулої неділі о 21.00 на телеканалі 1+1 відбувся другий прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками.  За результатами суми балів суддівської трійки Влада Ями, Катерини Кухар, MONATIK та глядачів, проект залишила пара Олександра Скічка та Анни Паламарчук.

Кожного ефіру зіркові учасники Танців з зірками танцюють на головному паркеті країни під живе виконання оркестру та вокалістів Голосу країни. Наразі у прямих ефірах вже встигли виступити Віра Кекелія, Роман Дуда, Інгрет, Павло Палійчук, Марта Адамчук, Антоніо Гомез Круз та гурт «LAUD» (Влад Каращук).

Вокалісти кожного разу виконують пісні у різних, часто не властивих для себе стилях, та мають всього декілька днів на підготовку.

«Разом з командою Танців з зірками ми змінюємо пісні та створюємо кавери на них зовсім у протилежних стилях, ніж були оригінали. Це дуже ризиковано: пісня звучить по-іншому, тим часом, глядачі мають її не тільки впізнати, а й знову полюбити. Більше того, ми з Інгрет та Вірою - три сольні вокалістки, але багато пісень виконуємо разом. Інколи дуже важливо не перекривати одна одну та правильно взаємодіяти, тому для нас це новий досвід, і ми радо його сприймаємо. На підготовку до прямих ефірів у нас є всього декілька днів. Здавалася, що це неможливо, але кожного разу я переконуюсь, що нічого неможливого у цьому житті немає», - розповіла Марта Адамчук.

Також Інгрет разом з Павлом Палійчуком та Мартою Адамчук у прем’єрному випуску виконали хіт американської співачки Nicki Minaj «Anaconda». Користувачі соціальних мереж навіть зазначили, що деякі частини каверу учасників «Голосу країни» було важко відрізнити від оригіналу.

В свою чергу, Віра Кекелія та Роман Дуда зізнались, що співати у Танцях з зірками для свого тренера Сергія Бабкіна та його дружини Сніжани дуже хвилююче.

«Для мене це був особливий виступ, адже під моє виконання танцював мій тренер Голосу країни-7, наша родина Бабкіних.  Під час виступу у мене бігли мурашки по шкірі від хвилювання за них, адже на «Голосі країни» ми стали однією великою сім’єю та досі спілкуємося і підтримуємо одне одного», - зізналась Віра.

«Ми хотіли заспівати «Iron Sky» ще у «Голосі країни», але обставини склались таким чином, що тільки у «Танцях з зірками» я її виконав. Цю пісню ми пережили на паркеті втрьох: я, Сергій та Сніжана. Бабкіни особливі: вони все пропускають через душу. Я це відчуваю, тому під час виступу ми були одним цілим. Коли бачиш, як люди пропускають через себе любов, і сам занурюєшся у це почуття», - розповів Роман.

Цікаво, що Антоніо Гомез Круз спеціально прилетів до України, щоб взяти участь у Танцях з зірками. У першому прямому ефірі Антоніо запалив всю Україну виконанням пісні Gustavo Lima «Сhe chre che». 

Гурт «LAUD» (Влад Каращук) став частиною ніжного вальсу Олі Полякової та Степана Місюрки. Влад заспівав пісню британського співака Seal «Kiss From A Rose» та вразив не тільки глядачів телеканалу 1+1, а й зіркову пару Олі та Степана. 

Нагадаємо, що Танці з зірками утримують показники на високому рівні. Другий випуск шоу по аудиторії 18-54 (Україна) зібрав рейтинг 6.0% та частку 19.7%, по аудиторії 18-54 (50К+) рейтинг 6.9% і частка 23.2%.  Програма Танці з зірками очолила ТОП найбільш рейтингових телепродутків тижня, випередивши футбольну трансляцію Україна-Туреччина на ТРК Україна в суботу (рейтинг – 5.3%/4.5%, частка – 18.7%/16.9%) та інші телепродукти на українському ТБ.

Зазначимо, що співведучую Юрія Горбунова у другому прямому ефірі Танців з зірками, яка зустрічала учасників на зірковому балконі, стала Валентина Хамайко. Хто наступного разу складе пару Юрію - досі залишається таємницею.

А вже наступної неділі на паркет вийдуть Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко, Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова, Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, Сергій та Сніжана Бабкіни, Камалія та Дмитро Жук, Надя Дорофєєва та Євген Кот, Наталя Холоденко та Віталій Загоруйко, Ахтем Сеіталбаєв та Олена Шоптенко, Оля Полякова та Степан Місюрка.

Дивіться оновлені Танці з зірками щонеділі о 21.00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі