Вагітна Олена Шоптенко: «Мій син народиться в Україні»

Танці з зірками

Учасниця Танців з зірками зізналася, що вже обрала ім’я для майбутньої дитини.

Поділитися:

Учасниця Танців з зірками, відомий хореограф Олена Шоптенко зовсім скоро народить першу дитину. В ексклюзивному інтерв’ю для VIVA! Олена поділилася подробицями особистого життя, розповіла, як переживає вагітність та готується до пологів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Олена Шоптенко прикрасила обкладинку відомого глянцю

«Мені справді дуже пощастило. Думаю, тут і зірки зійшлися, і робота над собою, і робота над помилками. Але коли тобі даються «свої» люди згори, потрібно бути дуже уважним, щоб не розгубити подарунків долі. Я добре розумію, що не треба розслаблятися. Стосунки - це робота. Але дуже приємна і улюблена», - зізнається Олена. 

Олена також розповіла, що вони із чоловіком, підприємцем Олексієм Івановим, вже визначились з іменем для сина:

Ім’я дуже оригінальне, але це поки секрет, - інтригує танцівниця. 

Окрім того, Олена Шоптенко зізналася, що спершу дуже емоційно сприйняла новину про свою вагітність.

«У гормонів немає жалості. І я, як будь-яка нормальна жінка, теж схильна до їх впливу. Слава Богу, мій чоловік це розуміє. А взагалі те, що з жінкою відбувається протягом 9 місяців в очікуванні малюка, - дуже непростий процес. Якщо дитина перша, то всі емоції, відчуття, страхи - все нове, невідоме... Проживати свої емоції і ділитися ними мені допомагає танець», - каже Олена. 

На відміну від багатьох інших українських зірок, Олена не планує народжувати за кордоном. Танцівниця стверджує, що її син народиться в Україні і поки що планує всі покупки для малюка.

Вважаю, в Україні є всі умови для того, щоб нормально, комфортно і безпечно народити, нічого не боячись. Я вже склала список всього необхідного, все підрахувала. 

Фото: viva.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко показала, як готується до народження дитини (фото)

Новини по темі