Наталія Могилевська розповіла, що означають малюнки на її тілі

Танці з зірками
Зізнання Наталії Могилевської
Viva!

Учасниця Танці з зірками про життєвий досвід, внутрішню свободу та мрії

Поділитися:

Вже п’ять тижнів поспіль Наталія Могилевська підкорює серця українських глядачів на паркеті шоу Танці з зірками. Співачці довелося схуднути на 25 кг і тренуватися по 12 год. в день для того, щоб станцювати ще краще, ніж 10 років тому. Як результат, вже на першому ефірі шоу пара Наталія та Ігор станцювала танго, що вдруге змінило її життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До і після: Наталія Могилевська показала, якою була до початку репетицій та схуднення

Вперше я станцювала танго з Владом Ямою у фіналі Танці з зірками. У мене була зломана рука, однак я все ж таки вийшла на паркет. Моє друге танго з Ігорем Кузьменко знову змінило моє життя, адже ніхто не вірив, що у мене вийде красиво станцювати.

Привести себе у спортивну форму для змоги професійно виконувати танцювальні рухи було складним завданням для Наталії. Допомогла співачці її дієтолог. Крім того, Наталія вирішила змінити імідж - нова стильна зачіска, більше відвертих суконь та оригінальні тату.

Малюнки хною на моєму тілі - це нагадування про спокій, цінність життя, любов, про які я дізналася на уроках медитації.

Наталія Могилевська зізналася, що у неї були непрості періоди у житті - розлучення з чоловіком, що не зумів змиритися із любов’ю до сцени, війна в країні, хвороба та смерть матері. Протягом п’яти років Наталія займалася медитацією та самопізнанням.

Будувати стосунки з іншими людьми не завжди давалося Наталії легко. Зірка розповіла, що їй не доводилося залишатися по життю самотньою, проте стабільності у стосунках з чоловіками не було.

Одні відносини закінчувалися, а інші починалися. Я не можу сказати, що була достатньо люблячою і турботливою.

Співачка часто часто обирала кар’єру, а не стосунки, приділяла багато уваги собі, своїм почуттям та комфорту. Із усіма партнерами жінка розходилася мирно, лише другий чоловік співачки Єгор досі ображається на неї, але Наталія Хто замінив Яму: Могилевська у дивовижній формі виконала танго із новим партнеромвідноситься до цього з розумінням.

Стосунки із колегами також не завжди були без конфліктів. Із першими хвилями успіху Наталія могла будувати відносини із підлеглими неправильно, використовуючи гнів, надмірну критику, недостатньо поваги.

Сьогодні я розумію, що таке відношення до колег ненормальне. Я стараюся бачити сильні та слабкі сторони у працівникові. Деколи я можу покричати, але загалом атмосфера у нашому офісі душевна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська попросила вибачення у Кузьми і розповіла про свої стосунки з чоловіками

Нині зірка стверджує, що заново навчилася радіти кожній секунді життя, як дитина. Вона рада від того, що може поділитися своєю любов’ю та досвідом із іншими. Наталія сподівається, що у майбутньому вона зможе стати м’якшою та уважнішою до свого обранця.

Я безцінна тоді, коли люблю і нічого не варта, коли моє серце закрите.

Співачка стверджує, що із нею траплялися життєві ситуації, про які вона шкодує. Однак свої помилки потрібно приймати, адже зараз вони стали креативними поштовхами, які призвели до змін на краще.Замість Могилевської: Влад Яма зізнався, з ким повернувся би у «Танці з зірками»

Як би там не було, єдиним коханням Наталії залишається сцена. Жінка зізнається, що саме без музики вона не може уявити свого життя.

Я з тих людей, які будуть постійно працювати. Мені ніколи в житті не було фінансово стабільно чи легко. Я зрозуміла, що сцена - це моя доля, моя школа та моя найбільша любов.

Мрія Наталії - відкрити великий навчальний заклад, де вона зможе навчити інших, як стати успішним та щасливим. Зірка вже зробила перший крок і відкрила дитячу школу, а також провела декілька семінарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому кліпі Наталії Могилевської знялись учасники «Танців з зірками»

Новини по темі