Wellboy на «Танцях з зірками»: чи любить співак танцювати та чи готовий взяти участь у шоу – ексклюзивний коментар артиста

Танці з зірками
Wellboy розповів, чи планує брати участь у шоу «Танці з зірками» та про те, коли чекати на його альбом
Instagram/a.wellboy

Десятий сімейний ефір «Танців з зірками» співак Wellboy відкривав своїм хітом «Вишні» та дав ексклюзивні коментарі сайту 1+1 щодо своєї творчості.

Поділитися:

Антон Вельбой, відомий як співак Wellboy, відкривав 10-й ефір «Танців з зірками» своїм новим хітом «Вишні». Дивіться фантастичний номер-відкриття ефіру під спів Wellboy.

Після виступу артист ексклюзивно для сайту 1+1 дав коментарі щодо своїх творчих планів. На запитання, чи буде Антон брати участь у наступному сезоні «Танців з зірками», співак відповів:

Ні, не буду, принаймні поки цього не планую. Я так собі танцівник, взагалі-то. Танцювати я люблю на дискотеках, десь із дівчатами, хлопцями, там мені комфортно. А на сцені я не хочу танцювати, краще буду співати.

Велбой Танці з зірками

Wellboy називають справжнім відкриттям українського шоу-бізнесу. Не так давно він буквально заповнив музичний простір своєю піснею «Гуси», а нещодавно презентував і новий супер-хіт «Вишні». Дивіться, як це було у «Сніданку з 1+1».

На запитання редакції сайту, чи працює співак наразі над новими піснями, він відповів:

Звісно, працюємо над новими піснями, але не все одразу, зачекайте. Всі мене питають, коли наступна пісня, але треба «розібратися» ще з цими: з «Гусами» і «Вишнями». Взагалі випуск мого сольного альбому заплановано на 2022 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антон Вельбой у розповів «Твоєму дні» про нову пісню «Вишні» та про те, як виник псевдонім Wellboy і чому він страждав на депресію

Тож будемо чекати нових хітів від Wellboy. У шоу «Твій день» він зізнався, що у своєму творчому доробку вже має 6 випущених пісень і все частіше може виступати на концертах і корпоративах з власними хітами. Дивіться теплу розмову з Антоном Вельбоєм у шоу «Твій день»:

Новини по темі