Як Олександр Скічко поєднує підготовку до весілля з репетиціями «Танців з зірками»

Танці з зірками

Телеведучий, пародист та актор розповів, як сприймає свою участь у легендарному шоу.

Поділитися:

Грандіозний проект «Танці з зіркамиТелеканал «1+1» розкрив повний зірковий склад проекту «Танці з зірками»» цієї неділі повертається на «1+1». На глядачів чекають блискучі виступи самобутніх пар, кожна з яких уже зараз активно готується вражати вас на паркеті. 

А поки що ми з задоволенням розповідаємо про настрій зіркових учасників, їхні перші кроки до царини танцю та очікування від проекту. Цього разу ми поспілкувалися з енергійним та харизматичним телеведучим і актором Олександром Скічком.

Враховуючи ваше гарне почуття гумору, на скільки серйозною для вас є участь у «Танцях із зірками-2017»? Сприймаєте її більше як розвагу, чи маєте серйозну мету?

Змагатися в проекті будуть люди з різним рівнем танцювальної підготовки. Я належу до категорії, для якої, в першу чергу, це серйозний виклик. Всі чудово розуміють, що за кілька місяців стати професійним танцівником і виступати на рівні з майстрами неможливо, тому братимемо харизмою й почуттям гумору, про яке ви доречно згадали.

Та, водночас, не скажу, що для мене участь у «Танцях із зірками» буде просто розвагою. Я збираюсь вкладати в проект багато сил та енергії. Адже хочеться протриматися в ньому якомога довше, щоб радувати й дивувати глядача.

Впевнений, що вже під час першого ефіру в усіх учасників прокинеться змагальний дух і азарт. А я вже налаштований змагатимемося до останнього!

З 1 серпня у вас почалися тренування. Що дається легко, а з чим маєте труднощі?

Найскладніше для мене те, що зараз я маю поєднувати танцювальні тренування зі зйомками в серіалі: вдень знімаюсь, а до пізнього вечора танцюю. Через це майже не бачуся з нареченою та родиною. Мені їх бракує.

Тренуватися подобається, але я хочу все й одразу, а воно ж так не виходить.

Наприклад, мені показують якийсь рух у «Ча-ча-ча», як це має виглядати в результаті – гарно та пристрасно: сідниці йдуть на захід, потім – на схід, умовно кажучи, «обходять материк»…  Я цього всього надивився і намагаюсь повторити: виходить просто і якось примітивно – «вліво-вправо». Інакше кажучи, якщо там була «подорож материком», то в мене це «подорож броварським районом» чи, максимум, київською областю.

Бо ж відтворювати техніку – це ще не танці. Щоб вони мали лоск та зачіпали душу, майстерність потрібно спершу напрацювати, а потім ще відшліфувати. А в мене – непочатий край роботи.

Чи дивилися / переглядали ви записи минулих сезонів проекту? Можливо, хтось із учасників минулих сезонів особливо надихає?..

Я дивився перший сезон «Танців із зірками». Мені дуже подобалася пара Зеленський-Шоптенко, бо вони завжди робили круті постановки, смішні та «з родзинкою».

В наших танцях також хочу, щоб був присутній і гумор, і доречний драматизм. Наприклад, щоб це був не просто танець, а зворушлива чи кумедна історія, виконана щиро й зі смаком.

Кого з відомих уже учасників попередньо вважаєте найбільшим конкурентом для себе?

Я б не ризикував завчасно прогнозувати щось, стосовно танцювального рівня кожного з учасників. Зараз узагалі може здаватися, що шанси рівні в усіх. Ми не знаємо достеменно, хто займався в дитинстві: коли Зеленський виступав у першому проекті, він, на скільки я знаю, до цього займався бальними танцями. А про це ніхто не говорив. Потім раптом з’ясовується, що людина дуже круто танцює, помітно відрізняючись за рівнем від інших зірок.

Тож думаю, що про всі «темні та світлі сторони» учасників і їхні «фішки» нам ще тільки доведеться дізнатися. Тоді й визначаться головні конкуренти.

До речі, про «фішки». На Євробаченні ви вже похизувалися своєю вправною грою на сопілці. Знаємо також, що ви професійно граєте на саксофоні. Плануєте прикрасити котрийсь із танцювальних номерів цими вміннями?

Ну, сопілка – це, справді, джокер з Євробачення. Так і знайте: коли раптом щось піде не так, ми просто ввімкнемо те відео, де я граю на сопілці, і цього буде достатньо. Ми притримаємо це на «чорний» момент (сміється Олександр, – прим. ред.).

Який він «танець мрії» Олександра Скічка? Чи визначили ви для себе якийсь складний танцювальний елемент, якому обов’язково хочете навчитися?

Я поки що не настільки втягнувся в танці, щоб визначити для себе цей «супер-елемент», але наразі я почав освоювати шпагат. Люди його якось роблять, значить, і в мене, врешті-решт, він має якось вийти. Я ніколи не займався йогою чи розтяжкою, та вже помічаю в собі певний прогрес, принаймні – у гнучкості.

Як друзі сприйняли новину про вашу участь у проекті?

Мої друзі зазвичай жартують з приводу того, як я танцюю. Я роблю це не технічно, неправильно, інколи – не в ритм, але завжди від душі. Я люблю танцювати, та, поки що, я не вмію танцювати. Певне відчуття ритму маю, тому, не все так безнадійно. Не будемо казати, що це виглядає страшно, але це виглядає смішно. Кожного разу, коли справа доходила до танців, мої друзі жартували, що танці – мій «коник». Настав час цього «коника» дресирувати.

Дізнавшись, що я братиму участь у «Танцях із зірками», друзі посміялись, типу: «ну, ти, звісно, ризикований хлопчина». Та я хочу довести всім, що я можу. Думаю, головне – робити все від душі та терпеливо оволодівати технікою танцю. І все обов’язково вийде!

Новини по темі