Зірка серіалів Олексій Суровцев стане учасником нового сезону «Танців з зірками» на 1+1

Танці з зірками
Олексій Суровцев стане учасником нового сезону «Танців з зірками»

Телеканал 1+1 працює над новим п’ятим сезоном головного танцювального шоу країни «Танці з зірками».

Поділитися:

Триває #танціззіркамиchallenge – традиційний зірковий челендж, у якому учасники сезону кидають один одному виклик із запрошенням на легендарний паркет. Нещодавно солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька прийняла #танціззіркамиchallenge, опублікувавши на власній сторінці в інстаграм відео. Артистка кинула виклик українському актору, зірці серіалу «Слід» Олексію Суровцеву. Актор сьогодні прийняв челендж, опублікувавши на власній сторінці в інстаграм відео.

«У дитинстві я дуже соромився танцювати, але завжди хотів. Тому вчився танцям вдома по відео, передивлявся кліпи зарубіжних зірок. Від участі у «Танцях з зірками» очікую драйву, емоцій за рахунок подолання труднощів, змагального адреналіну. І хоч трохи навчитися бальним танцям», - прокоментував Олексій Суровцев свою участь у шоу.

Актор кинув виклик гумористці, зірці «Жіночого Кварталу» Насті Оруджовій, а чи прийме вона #танціззіркамиchallenge, стане відомо вже незабаром. Слідкуйте за офіційною сторінкою «Танців з зірками» в інстаграм. 

Нагадаємо, виклик #танціззіркамиchallenge прийняли співачка Джамала, учасник гурту Танок на майдані Конґо Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька. Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу «Dancing With The Stars» Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею шоу «Танців з зірками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Вже зовсім скоро свято краси та танцю повернеться на телеекрани. Творці шоу інтригують, що занурять глядача в атмосферу величного балу, а також здивують новими постановками та яскравими зірковими перевтіленнями. Нещодавно телеканал 1+1 провів відкритий кастинг танцюристів. Більше 350 танцюристів подали заявки для участі в найзірковішому шоу країни. І лише 70 найдосвідченіших танцюристів потрапили на кастинг, який проводили креативний продюсер шоу Олена Коляденко та головний хореограф Олена Шоптенко. Хто з танцівників вийде на паркет «Танців з зірками» - глядачі дізнаються скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Над п’ятим сезоном танцювального шоу «Танці з зірками» працює продакшн BIG ENTERTAINMENT SHOWS під керівництвом продюсера Володимира Завадюка. Переможцями минулого року стали пари: Санта Дімопулос та Макс Леонов, а також Юлія Саніна та Дмитро Жук.

Новини по темі