4 найстильніші образи Соломії Вітвіцької на цих вихідних

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Ведуча 1+1 запропонувала прихильникам проголосувати за її найкращий лук.

Поділитися:

Соломія Вітвіцька номінована на титул «Жінка України»Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька у своєму Instagram влаштувала голосування, який образ їй личить більше. Зірка 1+1 опублікувала колаж, на якому розмістила чотири світлини з Ukrainian Fashion Week, і попросила прихильників визначити її найкращий лук.

На Українському тижні моди Соломія Вітвіцька з’явилася у вбранні від італійського бренду жіночого одягу Isabel Garcia та яскравому одязі від українських дизайнерів Анастасії Іванової, Федора Возіанова та Ольги Альонової.

Прихильники ведучої ТСН так і не змогли визначитися, яке вбрання Соломії Вітвіцькій личить більше. За словами користувачів Instagram, зірка 1+1 має стильний вигляд у будь-якому вбранні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шопінг із зіркою: 5 улюблених модних придбань Соломії Вітвіцької

Зауважимо, що UFW розвиває вітчизняну індустрію моди та відкриває імена молодих митців вже впродовж 20 років. Український тиждень моди на своїх майданчиках зустрічає зірок моди та гостей з інших країн світу.

Нагадаємо, що нещодавно Алла Мазур підтримала українських дизайнерів і вийшла в ефір «ТСН. Тиждень» у вишитій дизайнерській сукні.

Новини по темі