Шопінг із зіркою: 5 улюблених модних придбань Соломії Вітвіцької

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Шопінг із зіркою: 5 улюблених модних придбань Соломії Вітвіцької
Instagram @solomiyavitvitska

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька розповіла про свої найбільш вдалі обновки у цьому сезоні.

Поділитися:

Соломія Вітвіцька отримала нагороду «Жінка третього тисячоліття»Зірка ТСН і куратор мультимедійного проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька активно стежить за новинками у світі моди. Раніше ведуча надавала перевагу романтичним легким сукням-міді, а зараз обирає стримане вбрання з акцентом на аксесуари.

«Жінка третього тисячоліття» надає перевагу продукції вітчизняного виробника. Про це Соломія неодноразово писала у своїх соцмережах, публікуючи фотографії у своїх нових вбраннях.

Я більше орієнтуюся не на магазини та мас-маркети, а ходжу до подружок-дизайнерок. Я надаю перевагу українському виробнику. Більш того, ціни на речі українських дизайнерів часто бувають нижчими, ніж у магазинах.

Незабаром українці полюватимуть за речами зі знижками, адже в ніч з 24 на 25 листопада розпочинаються масові розпродажі. Тож радимо ґрунтовно підготуватися до Чорної п’ятниці, щоб не загубитися у великій кількості знижок. Читайте поради експертів, як ефективно скористатися розпродажем.

Складіть список речей, які ви хочете купувати. В інакшому випадку натовп затятих шопоголіків може знести вас із ніг, поки ви думатимете.

Редакція 1plus1.ua і Соломія Вітвіцька спробували полегшити вибір трендових речей. Дивіться підбірку 5 улюблених модних придбань ведучої ТСН.

ШКІРЯНИЙ КЛАТЧ І РЮКЗАК

Нещодавно я для себе відкрила український бренд шкіряних рюкзаків та клатчів Tefia. Більш того, мене здивувала історія його виникнення.

Соломія розповіла, що власником є хлопець, який колись продавав китайські речі. Однак після Майдану вирішив, що це непатріотично. Він розпочав свій бізнес з виготовлення шкіряних сумок. За словами ведучої, виходить якісний і стильний товар.

ЯСКРАВА ШАПКА

На зиму Соломія Вітвіцька обрала яскраву шапку від української дизайнерки Олени Бурби.

Я зараз переважно одягаюся в українських дизайнерів. Наприклад, у Олени Бурби завжди дуже хороші знижки. Я не знаю, чи залишиться ще щось до Чорної п’ятниці, адже дизайнер завжди продає речі за розумну ціну.

ТЕПЛА СУКНЯ 

Ведуча обрала теплу сукню сірого кольору з авторським малюнком від українського дизайнера Олександра Деця.

КОСТЮМ-ПІЖАМА

Ведуча не оминула своєю увагою тренд цього року – костюм-піжаму. Модне вбрання від української дизайнерки Софії Русинович зірка 1+1 продемонструвала на відкритті 39-го Українського тижня моди.

Із Софією Русинович мене пов’язує особлива історія, адже на її минулоріних показах подіумом пройшовся герой мультимедійного проекту «Переможці» Юрій Весельський.

ТУФЛІ ІЗ ЗВУЖЕНИМИ НОСАМИ

Читайте також поради професійного байєра Анни Луковкіної. Експерт розповіла, коли знижки в магазинах, від чого залежить ціна на товар та як можна вигідно купити речі.

Новини по темі