4 вправи для тонкої талії від Соломії Вітвіцької

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
4 вправи для тонкої талії від Соломії Вітвіцької

Ведуча ТСН поділилася комплексом ефективних вправ для стрункої талії.

Поділитися:

Нещодавно ведуча ТСН Соломія Вітвіцька разом з мамою та подругами поїхала на фітнес-кемп до мальовничих Карпат. Дівчата тренуються під чітким керівництвом фітнес-тренера Людмили Міняйло. Оскільки талія - одна із найпривабливіших частин жіночого тіла, над красою якої потрібно постійно працювати, Соломія поділилася із VIVA! комплексом ефективних вправ, які допоможуть зберегти талію тонкою і тендітною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схожі чи ні: Соломія Вітвіцька з мамою займаються фітнесом в Карпатах

ВЕЛОСИПЕД

Вправа «велосипед» навантажує не тільки нижню частину м’язів пресу, але і всі інші його м’язи. Крім того, «велосипед» допомагає активізувати обмін речовин, покращити кровообіг і поліпшити роботу кишечника.

ПОДВІЙНЕ СКРУЧУВАННЯ З ОДНІЄЮ РУКОЮ 

Така вправа може здатися складною для новачків, проте згодом ви звикнете і помітите, наскіkmки ваш прес стає виразнішим та міцнішим. 

ПЛАНКА З ПІДНЯТОЮ НОГОЮ

Планка - це вправа, яка здійснює навантаження на все тіло, допомагає зміцнити різні групи м'язів і поліпшує поставу. Починайте виконувати вправу із 15 секунд, щодня збільшуючи час до 2 хв. і більше. 

ПЛАНКА В СТАТИЦІ НА ПЕРЕДПЛІЧЧЯХ

Таку вправу можна робити декілька разів на день. Це один із найкращих способів підтримувати м'язи тіла в тонусі та мати здорову вагу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька похизувалася стрункістю в дизайнерському корсеті

Новини по темі