Команда ТСН отримала почесні державні нагороди

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Команда ТСН отримала почесні державні нагороди

Відзначені заслуги співробітників 1+1 медіа.

Поділитися:

У День журналіста Указом Президента №159/2018 кореспондент ТСН каналу 1+1 Алла Хоцянівська нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня, а оператор програм ТСН і Спецкор каналу 2+2 Андрій Марченко – орденом За заслуги III ступеня.

Згідно з документом, їх відзначили за вагомий особистий внесок у розвиток української журналістики, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність.

Алла Хоцянівська не ​​була присутня на нагородженні – зараз вона працює на сході, в нещодавно звільненому селі Південне на околиці Горлівки. Журналістка їздить на передову з 2015 року, до цього з першого і до останнього дня вона висвітлювала події Революції гідності.

Для мене ця нагорода – несподіванка. Головним визнанням своєї роботи я вважаю увагу глядачів і їхню довіру до ТСН, – прокоментувала журналістка.

Оператор Андрій Марченко працює на 1+1 з 2011 року, він висвітлював події на Майдані, окупацію Криму, а з початком АТО разом із журналістом Олександром Моторним працює на передовій.

Зазначимо, Орден княгині Ольги – державна нагорода України для нагородження жінок за визначні заслуги в державній, виробничій, громадянській, науковій, освітній, культурній, благодійній та інших сферах суспільної діяльності, вихованні дітей у сім'ї.

Орден «За заслуги» – це державна нагорода України, якою відзначають видатні заслуги громадян в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах суспільної діяльності.

Новини по темі